Наркотрафик, проституция, кражби, посегателства срещу хора и коли, незаконно строителство..Тази е зловещата реалност в най- стария бургаски квартал "Победа". Българите в него са малцинство, а монолитното мнозинство се състои от многолюдни цигански семейства. "Победа" наброява вече около 10 хиляди души с последните пришълци от Градец и ямболските села покрай последните местни избори през 2015 година. Именно най- последното преселeние идва в повече вече на т. нар. кореняци.
"Аз и много други като мен имаме огнестрлно оръжие. До гуша ни дойде вече от това циганско робство. Гавра с българите трябва да спре и ако трябва кръв ще се лее. Нещо като негласни революционери сме няколко човека като по- време на турското робство" казва главния старшина от запаса Иван Киров. За собствена сметка той е сложил камери по целия блок в който живее и има записваща техника в дома си. Многократно е давал записи на органите с конкретни престъпления. Последващи действия не били последвали.
"Вижте, циганите са хитри. Мръсната работа я вършат все непълнолетни и когато ги хванат за нещо, после ги пускат защото били под 18 години. Добре де ма.а му старa, какво стана с Бойчиновци и други такива детски затвори. После тези престъпници нали имат родители, защо те не се хванат за врата? Защо се позволява незаконните къщи да се увеличават, вместо да се бутат досегашните? Тези последните дето дойдоха още повече влошиха нещата и то даже местните цигани се бунтуват. От техните цигании, ние страдаме" конкретизира бившия военен.
Друг тартор сред българите стига даже по- далеч. Имал познат в полицията. "Обаждаме се на 112, идват с една патрулка, обхождат и си заминават. Казвано им било по- спокойно и без резки движения. Абе ония издевателстват над нас, а те по- спокойно и по- нежно.." възмущават се потърпевшите. Глас в пустиня им са исканията за камери по възловите точки в бургаския квартал, известен още като Комлука. Искат полицейския участък на място да работи на денонощен режим, а не само до 17:00. След този час до 9:00- на следващия ден, действали законите присъщи за циганското иго. ДПС били оставени да ислямизират семействата, пенсионерския клуб бил даден от общинската власт, в ръцете на етническата партия за партиен клуб, незаконните дворци не се пипали, южния плаж на Бургас е там, но също е под циганска окупация, а водещия тартор- по прякор "Теката", бил назначен на ключова общинска длъжност на остров "Света Анастасия".
И докато община Бургас и МВР си влязат в ролята и приложат закона с пълната му тежест, има вече реални рискове от много тежки инциденти, че даже и човешки жертви. Код: "Червено" вече е факт и това е било много ясно казано на среща между гражданите и отговорните институции наскоро. Последната знакова и силова акция на МВР проведена в "Победа", датира от времето на генерал Красимир Петров- директор на ОДМВР- Бургас при управлението на двойната коалиция НДСВ- ДПС.
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1