Животновъдът Николай Милков от видинското село Воднянзи е бил буквално размазан с колове от мургавата банда снощи, научи FAKTUALNO.COM

Милков е човекът, който през последните две години е подал в полицията повече от сто сигнала за кражбата на животни от кравефермата му. И по нито един от тези сигнали не е работено. Млекопроизводителят е пропищял от циганските набези в стопанството му. Преди време циганите са му откраднали 41 крави, няколко телета, тровили са биволиците му, няколко от тях са застреляли. Въпреки, че има подадени 100 жалби в полицията, досега никой не е тръгнал по сле  дите на крадците, макар че Милков е събрал веществените доказателства, останали след кражбите.

Нещо повече, цялото село знае кой стои зад тези набези, самият Николай е хващал крадците и е викал полицията, но резултат няма. Впрочем има – преди време пак е ял бой от циганите след поредната кражба, но съдът решил, че битият е виновен. Няколко пъти фермерът е бил публично заплашван от циганина Ментето на обществени места, но кой да обърне внимание. Въпреки това мъжът е писал десетки жалби до различни инстанции, поискал е лична среща с министърa на вътрешнире работи, за да му разкаже за безобразията, които върши циганската мафия във Видинско, но министърката се оказала твърде заета, за да приеме един обикновен фермер. И след като никой не обърна внимание на стотиците жалби на фермера, циганите си развързаха ръцете.

Снощи към 19, 30 часа, докато се прибирал от фермата си, е бил нападнат от група цигани с колове в ръцете. Случаен човек е видял кървавата вакханалия, но не е посмял да се намеси, тъй като бандата биячи била побесняла. Човекът поне се обадил за линейката, която пристигнала един час след побоя. Николай буквално е смлян от бой, каза за 
FAKTUALNO.COM, ст.н.с. Йордан Малджански, който същата вечер му е гостувал. Настанен е в реанимацията с избити зъби, разбит череп и няколко счупени ребра. Хората от селото са скептични. Те са убедени, че и този път циганите ще останат ненаказани. А докато фермерът лежи в болницата биячите най-вероятно ще отнесат и последните крави и биволици от фермата му.
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1