Порно изцепките на родните звезди
Вече изглежда почти невъзможно една ногоизгряваща бг звезда да остане по-назад от холивудските си колеги и да "пропусне" да добави в портфолиото си порно клипче в интернет
Някои от родните хайлайф знаменитости още се червят заради стореното, други само се преструват, за да не се блесне истината, че всичко е било пиар стратегия.
За воаьорите по душа, Blife класира Топ 3 на най-известните порно клипчета у нас
#3: Лазар Ангелов - неговото клипче е заснето още преди да стане известен. Фитнес инструкторът лъсна в домашно видео за възрастни как люби бурно бившата си приятелка. Клипът е класика в жанра, но макар Лазар да твърди, че не го е пуснал нарочно, съмненията за самореклама си остават. 
#2: Криско - същите съмнения се отнасят и за рапъра Криско. Изпълнителят на "Хората говорят" се наслаждава на френска любов и твърди, че на видеото е фенка, с която се усамотил след участие. По-късно показал видеото на приятели и не щеш ли, се появило в нета. След това бързо стана известен. 
#1: Адреналинката Яна - подобни съмнения обаче няма за адреналинката Яна, брала небивал срам заради изтеклото домашно порно, което Светския звяр ще се въздържи да публикува, тъй като няма софт версия в мрежата. То беше пуснато в най-нецензурирания си вид от бившия й, но за да я злепостави, а не с рекламна цел. Получи се все пак обратен ефект и Яна дори бе поздравена за оралните си умения. 
'
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

1 коментар:

  1. Тоя пък смешник хахаха дейба и палячото, по вероятно е него да го ебат.

    ОтговорИзтриване

АРХИВ 2

АРХИВ 1