Прогимназиална учителка с инициали И.Б. скандално се появи в порно клип, качен в мрежата. Родители от училището в едно от преградията на столицата, където палавницата преподава, са в шок. Техните деца, обаче, били повече впечатлени, отколкото потресени. Госпожата на видима възраст малко над 30-те обучава учениците от 4-и до 7-ми клас. На хартия се води щастливо бракувана за свой набор, имат и 7-годишно дете. 
Стабилният й статус на съпруга и майка според нейни колежки и съседи обаче не й пречел да вършее на воля, като за сексуалните сеанси често използвала и хотел. “Възмутени” бащи и майки се докопали до срамотния клип и други голи фотоси, на който е документирано как даскалицата “преподава уроци по френски” на мъж с бирено коремче. От време на време тя прекъсва “устните занимания” и плавно преминава към друг вид “изпълнения”, отбелязани по страниците на Кама Сутра. 
Тя не отрече наличието на такова сексвидео с нейно участие. 
“Един мъж, с когото преди известно време имах отношения, вероятно ги е качил в Интернет. Той се казва Атанас и работи като надзирател в затвора. Двамата сме от Монтана. Аз прекъснах връзката ни, но той не престана да ме тормози. 
Защо, нямам представа. Сигурно мисли, че така ще ме върне при себе си. Насила хубост не става. Не мога да си обясня странното поведение на този човек. Ако не спре, ще подам жалба в полицията”, обясни спипавана в прегрешение. 
От школото била наясно с аморалните моменти от интимното житие-битие на своята подчинена, но пасувала – вероятно от страх, че ако резилът се разчуе, ще го отнесат и шефовете, а имиджът на училището ще бъде сринат. 
Справка в Интернет показва, че посоченият затворнически надзирател е реално лице, а не робот, и профилът му във Фейсбук се припокрива едно към едно с описанието. На ФБ стената на “прелъстения и изоставен” А.Г. обаче няма нито един гол фотос на неговата бивша любовница, както и на други представителки на нежния пол. На една от снимките се вижда как снажният мъжага гушка нежно дете на почти бебешка възраст, което навежда на мисълта, че въпросният пазач може би също е женен. 
Дали надзирателят, който е постнал и свои слайдове като рейнджър в Афганистан, е качил клипчето не е ясно. 
Както пише в един от текстовете под кадър, клиповете и фотосите на даскалицата са пуснати в Мрежата с изричното условие лицето на И.Б. и на мъжа да не се виждат. За сметка на това в едър план се показват други техни атрибути./Блиц
'
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 2

АРХИВ 1