Резултат с изображение за вдовицата в бяло
Драматична любов, изпепеляващи страсти и неочаквани обрати… такива емоции бушуваха по екраните през 90-те. Все още недобре опознатият жанр на сапунените сериали караше всеки един българин без оглед на пол, възраст и вяра да зареже работата си още при първите звуци от откриващата песен. „Вдовицата в бяло“, „Есмералда“ и ‘Касандра“ бяха само част от емблематичните заглавия, които събираха малки и големи пред екраните. Вижте как са се променили актьорите за толкова години.

„Касандра“ – Корайма Торес
Времето, когато Корайма Торес, Хенри Сото и Фернандо Флорес властваха над телевизора, беше обявено за религиозен празник от дамите, а отношенията между мъже и жени се превърнаха в същинска студена война.
05133
„Вдовицата в бяло“ – Мария Елена Дьоринг
Колумбийката теленовела „Вдовицата в бяло“ е един от най-големите хитове в този жанр. Изключително заплетената сюжетна линия, в комплект с древните проклятия и гадателки, караше всички баби да се позиционират пред телевизора в уречения час, защото един пропуснат епизод не може да бъде наваксан никога…
0597913
„Есмералда“ – Летисия Калдерон
Мексиканската актриса Летисия Калдерон, която влиза в ролята на сляпата Есмералда, не е прекъсвала дългогодишната си филмова кариера и до днес. Явно участието в различни сериали е дало своя принос и върху личния ѝ живот, в който също не лиспват драматични обрати. Само 2 години след като сключва брак през 1997 година, Летисия разтрогва съюза. От следващия си брак, актрисата ражда двама сина, като едното момченце е диагностицирано със Синдром на Даун. След като най-накрая се отказва от идеята да го настани в специализирано заведение, Летисия Калдерон е с децата си почти денонощно.
063

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1