Стиснах леко, след малко помислих, че свършва, защото се тресеше, разказва злощастният любовник

Страстен секс завърши със смърт на млада, красива жена.
В съда мъжът, който бил с нея, твърдял, че не знаел, че е умряла, мислел, че заспала след секса. 20-годишната Индиа решила да прекара нощта с 32-годишния Едуард в неговия апартамент в Нортхемптън.
 Сексът в един момент се превърнал в трагедия. 
 "В един момент Индиа ми взе ръцете и ги обви около врата си, стиснах леко, след малко помислих, че свършва, защото се тресеше, свърших и аз и заспах от умора", разказва Едуард. След като се събудил, помислил, че приятелката му още спи, изпил чаша вино и излязъл да купи нещо за ядене.
  "Върнах се и вече се притесних, че Индиа още не се е събудила. Първо помислих, че е изпаднала в кома, затова започнах да търся в чантата й някакви лекарства, например за диабет. Въобще не можех да предположа, че е мъртва", спомня си злощастният любовник.
Той признава, че се уплашил и избягал в съседен хотел. Преди това обаче светнал всички лампи и увеличил радиото до последно, за да привлече внимание.  
Полицаите го издирили и арестували след няколко часа. През цялото време твърдял, че е невинен.
  Според полицаите обаче нещата се развили по съвсем друг начин. Те разследват версията, че Едуард привлякъл красавицата в апартамента си, където я изнасилил и удушил.
 Съдът трябва да се произнесе до няколко дни за вината на младия мъж и да реши как точно е станало убийството.  

 Нортхемптън , Великобритания

'
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

АРХИВ 2

АРХИВ 1