Чудо се случва в живота на 50-годишнана Дарина Костадинова от Поморие, която твърди, че е била в немощ, между живота и смъртта, а Дядо Добри я е изцелил от отвъдното няколко дни след като ни напусна на 13 февруари 2018 г. „Дядо Добри ме спаси! Бях изпаднала в немощ, прикована на легло и дори не можех да стана. Обърнах се към него с молитвата: „Дядо Добри, моли Бога за моето здраве“, и съвсем скоро станах, почувствах облекчение и оздравях“, споделя вярващата. За пръв път тя се срещнала очи в очи със светеца от Байлово преди няколко години, когато майка ѝ издъхнала.

Няколко месеца след това дошла до София, за да изкаже лично своята благодарност към медиците, които до последно се грижели родителката ѝ. После решила да мине през храм-паметника "Св. Александър Невски", за да запали свещ и да се поклони пред чудотворната икона на Богородица. Там срещнала Дядо Добри за първи път, който ѝ дал кураж и ѝ разказал хубави неща за вярата в Бог. След смъртта му тя силно се натъжила, но не успяла да дойде да му се поклони лично на панахидата му. По нейна инициатива обаче била отслужена служба в негова памет в поморийския манастир "Св. Георги Победоносец".

Наскоро обаче тя хванала влака от Варна и дошла до София, за да влезе за пръв път в схлупената къщурка на Дядо Добри, където той живя в последните 20 години. „Посещението ме зареди с невероятна енергия. Щастлива съм, че успях да се докосна до това свято място", споделя Дарина, която е решила да се посвети на вярата, защото не е омъжена и няма наследници.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1