Сватба се готви в рода на Тодор Живков. Неговата внучка Елизабет през тази година планира да мине под венчилото с италианския си годеник.Елизабет е дъщеря от втория брак на сина на Тато – Владко Живков. 27-годишната красавица от дълги години живее и работи в Италия, където всъщност се запознала с бъдещия си съпруг. Двамата признаха за връзката си и намеренията да станат законно семейство в социалните мрежи, където публикуват техни щастливи фотоси от партита и пътувания. Кандидат-зетят на Владко и щерка му се запознали покрай общата им страст – модата.Още преди години Елизабет дефилираше по подиумите и впечатляваше с изящния си външен вид. С времето обаче се преквалифицира и се захвана с моден дизайн, като докато следваше за дизайнер в лондонския филиал на престижния институт „Марангони“, дори бе избрана да стажува в една от най-популярните модни къщи – „Александър Маккуин“. В момента обаче Елизабет има своя собствена марка, подобно на леля си Жени Живкова. Нейният годеник пък работи за популярен бранд за производство на маркови слънчеви очила, които са носени от редица холивудски знаменитости.

Не се знае дали младоженците планират сватбата да бъде на Ботуша или в България. Предвид влошеното здравословно състояние на Владко Живков той едва ли би могъл да лети до друга държава, за да види щерка си като булка. Самата Елизабет в интервю за италиански моден сайт признава, че живее разкъсана между Милано и София, където са нейните родители. Въпреки драмите във фамилията тя е в отлични отношения със своя полубрат Тодор Живков-младши, който е син на Владко от първата му жена Маруся и живее в Щатите. Елизабет и Тодор си контактуват чрез социалните мрежи, тя поддържа връзка и с неговата жена – рускинята Виктория.

По всяка вероятност Тодор също ще бъде сред поканените на сватбеното тържество и за пръв път от дете ще има възможност да се види със своя баща Владимир, с когото са прекъснали връзка отдавна. Живков-младши живее с майка си, жена си и двете си деца в Щатите, където е натрупал състояние на милионер от игра на покер.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1