Стефан Станев, който уби приятелката си Виола от София, смята че е направил добро дело, според криминалисти.
По-рано днес БЛИЦ съобщи горещи подробности за жестоко убийство. Причината за агресията на Станев са подозрения в изневяра.
В петък призори между студентката Виола и Стефан избухва скандал, след което момичето е пребито до смърт с метален стик. За да спре страданията на момичето, Стефан забива нож в областта на врата й и така я убива.
 След убийството мъжът кани в апартамента своя приятелка, която е видяла трупа, завит в одеяло. След престъплението Станев тръгва към морето, като по пътя качва двама младежи на автостоп, пребива ги и ги оставя на магистралата.
 Заловен е в Созопол преди дни, а разследващите са потресени от деянията му. Пред криминалистите мъжът не е признал, че съжалява за стореното. Даже смята, че е направил добро дело.
Както БЛИЦ писа убитата Виола е от Лом, а родителите й са учители. Баща й преподава математика в с. Сталийска махала, но на адреса им там не намерихме никого. Припомняме, че първо БЛИЦ показа снимка на убиеца и разкри името и бруталната му история.
 Стефан Станев е от семейство на фармацевти. Не е работел, издържали са го близките му. Самият той употребява наркотици отдавна. В сряда прокуратурата ще поиска той да остане за постоянно в ареста.Прочетете още

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1