Засукани жрици дерат клиенти по морето с 1000 лева за нощ. Тарифите тръгват от 700 и стигат до 1500 лева, ако мераклиите са много пияни или богати. Това разказват полицаи, цитирани от в. "Телеграф".
Това е тарифата за българи. При чужденците цифрата е същата, но в евро. Най-евтините проститутки били на подстъпите към варненските и бургаските курорти и предлагали обидно ниски цени за секс. Цената за час на жриците по морето е 150-200 лв за час.
За първи път цените са еднакви във Варна, Бургас и курортите. Мацките от балета или стриптийз барове се наемат на висока цена, тъй като клиентът на момента харесва момичето и го ползва еднократно.
Жриците, поръчани по телефона, са на постоянна тарифа - стандартен секс 150 лв, с екстри - до 200-250 лв. Във веригата са навързани хотелиери и администратори, осигуряващи терен. Криминалисти издават, че със завръщането на руснаците по морето започнаха да се сформират и отряди от мъжки проститутки. Това се дължи на големия интерес на рускините към българските мачовци.
Дамите пристигали сами, настанявали се в хотела и директно си поръчвали жиголо на шефа на комплекса. Проверка установи, че тарифата на жиголо по морето е между 100 и 500 лв, зависи от услугите, които изпълнява. Дали ще е само вечеря с клиент, разходка и задушевен разговор, придружаване на плажа, масаж или секс.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1