Веднъж Ребека се навела да поглади котка, а един от колегите ѝ я опипал по интимните части
В мрежата се появиха снимки с ритуалите на посвещаване на жени-военнослужещи в Кралските ВВС на Великобритания. Тези ритуали включват всякакви сексуални издевателства и гаври от страна на мъжете с униформа.

На снимките се вижда как няколко голи мъже обграждат 21-годишната Ребека Крукшанк и извършват сексуални действия с нея. По това време тя е единствената жена сред 28 мъже. Днес тя е на 36 години и разпространи снимки, изобличаващи сексуалните извращения в британската армия.  В интервю пред Daily Mail тя разказва за, как още от първия ден на службата ѝ мъжете започнали да се събличат пред нея.

Веднъж Ребека се навела да поглади котка, а един от колегите ѝ я опипал по интимните части.

"Отвратителното отношение, което преживях през 2011 г. наложи отпечатък върху целия ми по-нататъшен живот", споделя тя.

Ребека обаче намира сили в себе си да разобличи недостойното поведение и сексуалната агресия, която се шири в армията, където властва насилието на старите кокали. Тя твърди, че капралите са заставяли девойките стажантки да правят секс с тях. Всички свои наблюдения и ужасяващите снимки Ребека използва в книгата си  "Уиски, танго, фокстрот".

Нови данни, публикувани в съответствие със закона за свобода на информацията показват, че през периода 2012-2017 г. са постъпили 363 жалби за сексуални издевателства в британската армия, около стотина командири са били уволнени, а на жертвите са изплатени над 2 милиона паунда компенсации.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1