Бившият съпруг на Наталия Кобилкина тотално срина имиджа й на секстигрица. Делчо Добрев, когото психоложката захвърли заради новия си мъж – богатия грък Такис Дретакис, споделил пред приятели, че някогашната му половинка не само не му е доставяла наслада под чаршафите, а дори му досаждала с измислените от нея практики, които като учителка прилагала върху него.
„Вместо да се държи като истинска жена, Наталия се вживяваше в ролята на треньор и последните ни години бяха пълен провал в интимен план”, не скрил разочарованието си  Делчо. След като му досадило рускинята да го третира като опитно зайче под чаршафите, за да изпробва на живо теориите си, Добрев направо се отказал от секса. Затова в последните месеци, преди да се разделят, двамата си живеели като братче и сестриче, което Делчо публично сподели, пише Таблоид. 


От доста време някогашната половинка на пишман сексоложката води семинари за здравословно хранене и въобще се е превърнал в изключителен аскет. Амбициозната псевдо психоложка разочарова съпруг №2 и веднага след сватбата, като вместо да тръгне на меден месец, обяснила на Такис, че сега й предстоят много важни семинари и затова трябва да обикаля страната, за да помага на закъсалите в личен план дами.
Много от заблудените клиентки на хитрата мацка от Ростов на Дон обаче вече са си дали сметка, че измишльотините й няма как да им помогнат да оправят личния си живот, нито ще им спуснат от небето богати мъже. „За нея всичко е пари, просто добре си играе картите, като дърдори глупотевини на наивните жени”, коментират практиките на сексоложката запознати с номерата й.
Прочетете още

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1