Семейна трагедия

Фермерът Жан Линг от китайския град Нейцзян, провинция Сечуан, има тежко болна двугодишна дъщеря Ксинли. Той няма средства за лечение на детенцето и затова изровил гроб на детето, където започнал да прекарва време с момиченцето всеки ден. Линг смята, че по този начин дъщеря му ще може да привикне по-добре към мястото си на вечен покой, съобщава Daily Mail.

Детето страда от таласемия

Дъщерята на китаеца страда от таласемия – остра липса на хемоглобин, което води до сериозни проблеми с циркулацията на кръвта. Линг и съпругата му са похарчили повече от 15 хиляди долара за лечението на момиченцето, но това се оказало недостатъчно, а фермерът няма от кого повече да заеме средства.
След като се смирил с участта, която скоро ще застигне семейството му, мъжът изровил гроб на дъщеричката си и започнал да прекарва там с нея цялото си свободно време.

Майката на момиченцето също ги придружава

В китайските социални мрежи се появи сърцераздирателно видео, на което е запечатано как Линг и Ксинли лежат в ямата, до която е седнала бременната жена на фермера, а в близост си играе кучето им.
Журналистите не изключват, след като страшното клипче се разнесе мълниеносно из мрежата, потенциални благодетели да намерят фермера и да платят лечението на дъщеря му.

Снимки: Daily Mail
Превод: DCNEWS

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1