25-годишният Данаил Котев, бивш служител на Макдоналдс, сега един от най-младите милионери в света, има 39 186 050 лева в своята сметка. Той разказва своята история на "Финансови новини".
"Можете ли да си представите, че преди 4 месеца отдадох целия си живот на един уебсайт ?! Познавате ли поне един нормален човек, който да направи това?
Определено не, мислех си, и това ме заинтригува най-много.
Срещам се с Данаил в един от най-луксозните ресторанти в София. Облечен семпло, той все пак не прилича на човек, който някога е бил разорен - обикновеният чиновник не носи мокасини за 695 лева.
"Знаете ли, аз се съгласих да дам интервю, за да знаят хората, с какво се захващат", казва той. "Когато бях на 16, баща ми остави майка ми с две деца. Той просто изчезна и никога не се е свързвал с мен или с малкия ми брат.
Разбрах, че детството ми свърши - аз бях единственият мъж в семейството ми. Напуснах училище и си намерих работа в местния Макдоналдс на 12-часови смени. Майка ми се опита да си намери работа, но нямаше шанс за жена с болнаво 1-годишно дете.
След 2,5 години от моите дванадесет часови смени ме уволниха. Това беше началото на моя дълъг период със смяна на работи. До 24-годишна възраст бях изтощен, измъчен човек, без добро образование.
Тогава реших, че трябва да намеря начин да правя добри пари. Имах само 31 лева в джоба си! "
Телефонът на Данаил звъни, той се извинява и известно време стоим мълчейки: той е зает с телефона, а аз зяпам лъскавия му часовник Rolex Sky-Dweller.
"Тогава бях чувал за бинарни опции , но никога не бях инвестирал пари онлайн, страхувайки се от измама. Но след като мислих за различни начини за правене на пари, бинарните опции бяха единственото нещо, за което се сещах. Мисълта за бинарни опции и моето колебание ме притесняваха известно време, дори не можех да спя през нощта, когато най-накрая взех решение.
Тогава научих за платформата за търговия Binatex . Търсех нещо с минимален депозит, защото не можех да си позволя да прахосвам единствените пари, които имахме, за нещо, в което не бях сигурен и Binatex беше идеалният вариант.
Проработи от първия ден. Просто разбрах лесните стъпки, които трябваше да предприема, и направих първите си 100 лева в рамките на един час! Отначало си помислих, че може да има някаква уловка и ще си вземат парите обратно, измисляйки си някакво извинение, но ги изтеглих и нищо такова не се случи!
Стана ми много интересно за стъпките, които Данаил спомена и той се съгласи да ги сподели.

Инструкциите за успешна търговия на Данаил стъпка по стъпка

1. Направете си профил. Напълно безплатно е. Посетете уебсайта на Binatex, като кликнете тук . Страницата на уебсайта ще се отвори в нов прозорец или раздел. Може да сменяте прозорците или разделите, за да следвате тези стъпки. Ето какво ще видите първо:
2. Кликнете върху синия бутон "Започнете да печелите". Въведете имейла си. Поздравления, профилът ви е създаден!
Ще ви се покаже урок, обясняващ какво представляват бинарните опции. Препоръчвам ви да го изгледате, няма да отнеме много време. Показва какви действия трябва да предприемете, за да правите пари.
3. След урока ще видите профила си. Когато се регистрирате за безплатна сметка, ще получите $1000 демо пари. Може да ги видите в горната част на екрана:
Може да опитате да търгувате с тези демо пари. Това е абсолютно БЕЗПЛАТНО! Не се притеснявайте, изобщо не трябва да плащате за това.
4. По-нататъшните стъпки са много лесни:
 1. I. Изберете актив. Например, за да изберете валутната двойка EUR / USD (както е показано на картинката), кликнете върху EUR / USD, като използвате падащото меню.
 2. II. Въведете сумата, с която искате да търгувате. Минималната сума на инвестицията е $1 . Данаил обикновено инвестира от $50 до $500.
 3. III. Изберете време на падеж. Падежът е срокът, до който вашата прогноза ще трябва да се изпълни, за да спечелите. Минималният падеж е 1 минута . Данаил обикновено избира от 1 до 5 минути.
 4. IV. Изберете посока. Направете прогноза, кликнете " НАГОРЕ ", ако смятате, че цената на EUR ще се вдигне спрямо USD или кликнете " НАДОЛУ ", ако смятате, че ще падне.
5. Изчакайте времето, което сте избрали за падеж. Ако вашата прогноза се окаже вярна, ще видите прозорец:
Поздравления! Вие превърнахте $100 в $190 за една минута. Казах ви - много е просто!
Когато помолих Данаил да ми покаже електронния си портфейл, тъй като никога не съм виждал толкова пари, той с охота се съгласи да го направи:
"Разбира се, нямам какво да крия! Аз не съм престъпник, направих тези пари с честни средства. Може би тогава тези, които се съмняват, ще видят, че наистина работи. "
Оставих усмихнатия и щастлив Данаил и за известно време се зачудих какво странно нещо е животът ни.
Трябва да помислите за следното: ако беден, безработен, без добро образование може да спечели милиони, тогава и вие със сигурност можете да го направите!

6 коментара:

 1. http://www.intermedia.ru/news/310456

  ОтговорИзтриване
 2. Влад Соколовский и Рита Дакота
  лъжа и измама ...

  ОтговорИзтриване
 3. ето и тук ,едно към едно.Сравнете електронните портфейли и на двамата ...идентични,а сега ми къжете,че това не е лъжа.http://www.trackea1.com/azjjoxfaew/iRXGg0HjUqkshr6/?subid2=U0NCLTEwNy1zc3AtYzQxMTNlM2ItODczNC1jOTJmLTQyMGItMTUwNjE3MDA4My1qN3hhendzNy0xOW5pOjA6MjY1NDUyOjA6MTAw&esub=-6A25sMQKuAQJaIAjvyroLAQAAAAAEYx0BAAEAAgggAophAQACqgECJxYEGPfDWAAAAA&subacc=mm&s_trk=CgifOe_Jy2k_TRDD_Za9DRjRrJnOBQ%2A%2A&subacc2=ek_goceluk&subacc3=reg&rid=-6AAAAAAAEYx0BAAAAAAAAAATTEdZfAAAA

  ОтговорИзтриване
 4. Това е Влад Соколовский много известен руски певец с жена му Рита, а не българин от макдоналдс. Сами си правете изводите. Не си хвърляйте парите на вятъра.

  ОтговорИзтриване
 5. NE MI PLATIHA PROFITA, ZABLYJDAVAT HORATA!!!!!

  ОтговорИзтриване

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1