След  шведска тройка, вече има „патентована“ и тройка по врачански, пише местен сайт.
Двама приятели от Враца решили да си намерят нещо свежо в сайтовете за запознанства и започнали да атакуват профилите на различни жени. Единият  бил майстор по колите и  попаднал на дама, която пък търсела някой да й оправи центровката.
Заприказвали се по скайпа  и се договорили да се видят в дома на жената. Тя била сама, тъй като съпругът  й отишъл да работи в Германия. Имало само дребен  проблем – булката била с бебе на 10 месеца и трябвало някой да го гледа, докато тя се отдава на „центроване“.
Майсторът  веднага решил този въпрос и взел със себе си приятеля си, който да се грижи за бебето, докато той си играе на възрастни с майката. Двамата отишли  по тъмно на гости в къщата на жената. Пийнали, опознали се и  стигнали до благородното решение, че е най-добре двамата  да поделят по  домакинята по братски, а бебето да бъде приспано.
В разгара на оргията  обаче бебето се разревало с пълен глас и мъжествеността на двамата започнала да изчезва. Но след малко тримата взели решение. Докато двамата играят, мъжете един по един люшкали бебето и така осигурили на всеки нужното спокойствие.
Вторият се почувствал прекаран  и отново се включил в игричките. Обаче  през цялото време държал съвестно бебето в едната си ръка.
Прочетете още

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1