Всяка фолк певица има втора тарифа
секс с попфолк певица 
Скандално известната чалга изпълнителка Пепа Секса изпадна в откровение и призна, че в България няма успяла поп – фолк певица, която не вдига краката срещу заплащане. Вряла и кипяла в мръсните задкулисни игри на родния шоубизнес тя бе категорична, че всичките нейни колежки проституират под една или друга форма, за да оцеляват на сцената.
„Не си мислете, че музикалните компании се издържат от концерти или продажби на албуми. Средствата в касите им идват от богатите любовници на младите пикли, които мечтаят да станат певици. Пазарът у нас е толкова малък и свит, че успяват само онези с втората тарифа. Аз затова разкарах продуцентите и сега си работя сама”, откровеничи изпълнителката на култовия кръчмарски хит „Синя прашка”.
Пепа Секса 
Пепа Секса уточнява, че откакто работи сама се чувства в пъти по – добре. Няма кой да я командва и да ѝ нарежда, не се налага да дели спечеленото с този или онзи. А в същото време участията ѝ остават същите – нито нагоре, нито надолу.
„Продуцентите са нещо ужасно. Искат ти по 50 000 лева за клип, а всъщност на тях самите им излиза не повече от 5 бона. Това включва хонорарите на текстописци, композитори, аранжори, балет, видеооператор и монтажист. Обяснете ми как едно младо момиче може да се изплати, не му остава нищо друго, освен да сваля гащите”
Колко струва да спиш с поп-фолк звезда?
Пепа е категорична, че тарифите са различни. Има някои момичета, които не летят в облаците и са откровено скромни, 100 – 200 лева плюс почерпка на бара вършат работа. Големите имена обаче понякога се оливат и тя лично е чувала за случаи, в които баровци са плащали по 20 000 за една вечер на нейни именити колежки. Разбира се такива ситуации са рядкост, а средната цена за секс със „звезда” е около 500 лева на час.
Прочетете още

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1