Преподавателят в шокова зала след инцидента
ПроституткаПреподавател на 45 години от Сливен изпадна в силен шок, след като си поръча проститутка и се оказа, че жрицата е родната му 19-годишна дъщеря. Издънката се случила в края на миналата седмица, когато даскалът изпратил на село жена си и малкото им момченце да подготвят зимнината, при което решил да разпусне поне за една вечер.
Щом благоверната и малкото заминали да варят бурканите, сладострастникът Любомир И. се издокарал както подобава и с летящ скок се приземил в първия нощен бар. Изборът му обаче съвсем не бил случаен, тъй като много добре знаел, че във въпросното заведение се предлагат и платени плътски удоволствия.
С приятелите започнали да се черпят, при което страстите се нажежили до червено. Тогава някой от компанията дал предложение да го ударят през просото и да си викнат по някое младо момиче. Решението лесно било приведено в изпълнение, тъй като на втория етаж имало поне дузина настървени за любов хубавици.
полиция
Вечерта приключи в районното
Предварително подгрял с водка и бира, даскалът се настанил в специална кабинка, предвкусващ идващите към него неземни удоволствия. Мечтите пропаднали с гръм и трясък, когато при него се намъкнала собствената му дъщеря – гримирана и пригласена като истинска професионалистка.
Бой с колана
Любчо изтрезнял за броени секунди, но нервите му не издържали. Любовните настроения се заменили с дива ярост и той свалил колана от гащите, за да накаже непослушната щерка. Вдигнала се страхотна тупурдия, а непокорната се разпищяла с пълно гърло.
Тъй като персоналът не могъл да укроти полуделия от ярост баща извикали полиция, а униформените си свършили работата и го въдворили за 24 часа в ареста на местното РУП. Все още не е ясно каква е реакцията на съпругата.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1