.....................................................................................................................................................................
Филмовата къща търси да назначи принцове и принцеси за тематичните си круизни кораби
Популярната филмова къща Disney предлага мечтана работа за мнозина - да бъдат принцове и принцеси на луксозен круизен кораб.
Освен че новонаетите служители ще пътуват по света, те ще имат възможност да се потопят в света на героите на Disney, докато плават в открито море, пише изданието www.getsurrey.co.uk.
Сред обявените свободни позиции са герои на Disney, за сервитьори и сервитьорки, електротехници, готвачи, инженери, аниматори, Мениджър Човешки ресурси и други.
Заплатите, които се предлагат за престоя на кораба започват от 1500 паунда на месец и стигат до 2500 паунда
Маршрутът на щастливите служители ще бъде до Бахамите, Карибите, Аляска и из цяла Европа.

Круизът на Disney наскоро бе избран от Travel and Leisure за най-доброто пътешествие за семейства и предпочитан избор за круиз от читателите на Conde Nast.
Круизните кораби са оборудвани с басейни, водни пързалки и изобилие от приказки на Disney. Един от най-големите кораби на компанията - Disney Magic даже разполага със салон за красота, който преобразява пирати и принцеси, както и луксозна спа зона за възрастни.
Ако предложението за работа ви харесва, може да кандидатствате ТУК
Прочетете още

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1