.......................................................................................................................................................................
Европейското турне, на което Лили Иванова трябваше да потегли в началото на следващия месец, беше отложено за неопределено време. Като причина за пропадането на музикалната обиколка екипът на естрадната прима посочи единствено „непредвидени обстоятелства“.

Близки до нея смятат, че става дума за здравословни причини, преборването на които ще отнеме много време. „Всички билети могат да бъдат върнати в срок от един месец, от местата, от които са закупени.“, предупреждават от Фейсбук страницата на звездата.

Припомняме, че Иванова трябваше да отпусне глас в Берлин (3 ноември) и Мадрид (6 ноември), а концертът в Милано, който беше заплануван за 6 декември, впоследствие бе отменен за 30 юни догодина. В германската столица жената, която пише музикалната ни история с гласа си, ще излезе на сцената на Tempodrom. Залата е втората по големина в града и през годините е приютявала артисти от ранга на Ленърд Коен, Иги Поп, Сийл и Крис Норман, а особен афинитет към нея има бунтаря с китраа сред носителите на „Нобел“ Боб Дилън. Билетите за всяка от европейските спирки на Лили се котираха от 44 евро до 98 за ВИП позиции пред сцената, или в български еквивалент 191 лв.

Това позиционира Иванова в сегмента на световните звезди като Ед Шийрън, който ще направи турне на Стария континент през лятото на 2018 г.
Междувременно Иванова ще завърши есенното си турне у нас с два поредни концерта в НДК. Билетите за тях са вече разпродадени.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1