Спипаха Мария Игнатова да посреща любовник вкъщи. Папараци я щракнаха пред дома й в кв. Драгалевци по халат и домашни чехли да чака доста по-младия от Рачков мъж пред входа.
Това се случва рано сутринта след празненството на блондинката по случай рождения й ден. Купонът, на който бе в столично заведение. Непознатият носи купища букети и подаръци, които красавицата получи от гостите за празника си и ги внася в дома на Игнатова.
Мария и тайнственият й любим се усамотяват за няколко часа в лъскавото й жилище. Плейбоят си тръгна след обяд. А тя така и не се показа целия ден, предават от retro.bg.
След като се разделиха с Рачков този е единствения мъж, с който все по-често е засичана Мария. Никой не е наясно какви са им отношенията, но непознатия всеки ден я обгрижва като принцеса.
До ден днешен русокоската не е коментирала края на 10 годишната си любов  с комика. Той призна публично, че двамата вече не са двойка, а тя упорито мълчи каква е причината за  раздялата им.
Според слуховете известната двойка е сложила край на отношенията си защото Игнатова не пожела да дари Рачков с наследник. Предпочитала живее нашироко и удоволствията и кариерата й били приоритет.
Според запознати след като Митко вече не й бил интересен Мария започнала да се държи арогантно с него. Тръгна да се забавлява сама и нещо във връзката им взе да куца Докато се стигна до фаталния край. А комикът все още си я обича, споелят близки и на двамата.
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1