Сред жертвите на кървавата стрелба в Лас Вегас е и 28-годишният Камерън Робинсън. Младият мъж бил разстрелян пред очите на своя партньор, 36-годишния Боби Иърдли, който се разминал с шрапнел в гърба.
Най-малко 59 души загинаха и стотици бяха тежко ранени в най-смъртоносната масова стрелба в историята на САЩ. Въоръжен с 23 оръжия, 64-годишният Стивън Падок откри огън от 32-я етаж на Mandalay Bay Hotel, целейки се в посетителите на музикален фестивал на открито.
Камеръну е бил убит с единствен куршум във врата. Според сестрата му, Боби се очаква да оцелее.
Двамата се запознали в OkCupid преди четири години, а преди година Камерън се нанесъл да живее с Боби и трите му деца в Сейнт Джордж, Юта.
“Той е другата ми половина,” каза Боби в трогателно интервю за Guardian. “Аз съм откаченият – той е сериозният, уравновесеният… и още толкова много неща. Малката му хитра усмивка, големите му зъби, кривите му слънчеви очила… толкова много неща.”
“Помня единствено, че бах много ядосан – защо му е на някой да взривява фойерверки по време на концерт, предвид всички стрелби, които са се случвали?” След още една поредица огън обаче, мъжът започнал да осъзнава, че се намира в именно такава стрелба. “Помня хора, седящи на земята, чудещи се защо седят при положение, че ще бъдат стъпкани. И осъзнах, че кървя.”
Във Facebook сестрата на Камерън написа: “Не е редно да се сбогувам с теб, малко братче 😭 Ти трябваше да превземеш света… Обичам те до луната и обратно 😭😭😭”.
Камерът бе служител в общинската администрация на Лас Вегас. Неговият началник, главният прокурор на града Брад Джербик, каца: “Дълго преди да дойде да работи за града, той ми даде резюмето си и първото нещо, което забелязах, бе, че е завършил бакалаварската си степен на 20-годишна възраст – това веднага привлече вниманието ми.”
 huge.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1