Мъжът на депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова е получил над 10 милиона лева от различни държавни поръчки в последните години.
Най-големите сделки са за близо 1,1 млн. лв. с община "Враца" за изграждане на защитено жилище през 2013. По това време Атанасова дори не е просто депутат, а е здравен министър.
Друга тежка сделка е за ремонт на Областния психо-диспансер в Русе, където са взети близо 900 хиляди лева с ДДС. Тук фактически парите са дадени дори не по приятелска линия, а направо от министърката на съпруга и.
Пари е получил и за ремонта на русенската поликлиника - 450 хиляди лева.
А през 2014 г. гушва още 221 хиляди лева за "допълнителни ремонтни работи по въпросното "защитено жилище" във Враца.
Депутатката, която наскоро нападна пенсионерите, че много държавни пари консумирали, живее в изключителен лукс, напълно несъвместим дори с минестерска заплата. Кара чисто нов джип "Волво" - последен модел с всички екстри. А като дребен допълнителен детайл от издигането и са няколко случая, в които е паркирала незаконно, но по нейно искане, "паяците" в София вдигат други коли, за да не и пречат!
Наскоро въпросната депутатка обяви, че за думата "дебил", трябвало да се подаде оставка. А за нейните грабежи и на алчния и мъж - няма оставки, сигурно ордени ще получат от Мутрата...

Т.Н.
 bgtrollnews.blogspot.bg


0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1