Врачанският районен съд осъди на 8 години лишаване от свобода Пламен Михайлов за извършени от него три престъпления. 
 
Мъжът бе обвинен в блудство с малолетна девойка и блудство с непълнолетна чрез употреба на сила и заплашване, както и в противозаконно лишаване от свобода на три момичета, съобщава "Конкурент". 

В периода от декември 2015 г. до януари 2016 г. в кафе-аперитив "Джофис" във Враца Михайлов неколкократно блудствал с малолетната Р.Д. и непълнолетната П.Й. Той ги принуждавал да извършват интимни контакти с него без съвкупление. Употребявал сила и ги заплашвал, че при отказ от тяхна страна ще ги "изкара на магистралата и ще ги направи проститутки". 

Насилникът действал брутално спрямо двете пострадали момичета като ги удрял, ритал, хващал за косите и принудително дърпал до тоалетната или ги избутвал в ъгъла на заведението, където удовлетворявал половото си желание.

През февруари 2016 г. в същото кафене Михайлов взел за заложници три непълнолетни момичета, като умишлено ги заключил в заведението, което ги принудило да се обърнат за съдействие към полицията. Насилникът е осъден да заплати общо 25 хиляди лв. обезщетение на трите момичета.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1