Помните ли Елвира Георгиева – певицата, която изпя култовата песен за коминочистача?! През 80-те и 90-те години тя бе една от най-ухажваните и желани жени у нас. Съдбата обаче си прави лоши шеги.

 

И ето, че години по-късно Елвира Георгиева е унищожена, както психически, така и физически. Второто идва от манията й по пластичната хирургия. Съпругът й работи точно това и е един от най-известните лекари в столицата.
Николай Георгиев, както е името му, не пропускал да „разкраси“ жена си през годините като „подмладяващите“ процедури и интервенции ставали все по-чести. Това обаче е причината към днешна дата Елвира Георгиева да прилича повече на кукла, отколкото на жив човек. При това зле направена кукла, пише разкрития.ком.
Проблемите с визията й обаче са нищо, пред това, което я смаза душевно. А именно безкрайните изневери на съпруга й Николай. Медиите преди седмици изригнаха с разкритията, че в самата клиника на Георгиев ставали доста развратни неща.
елвира георгиева
А лекарят имал джиджи-биджи с не една от пациентките си. Този скандал се отразил страшно зле на Елвира, която вече не смеела и носа си да подаде навън посред бял ден. Тя се придвижвала само с таксита и то основно, за да отиде при фризьора си.
елвира георгиева
„Горката! Кариерата й не се разви, както очакваше, а сега се оказа и, че е омъжена толкова години за мъж, който я лъже, мами и унижава. Гадна работа, но не бива да го търпи повече. Да се разведе ако има малко гордост. Още е симпатична, така че може да си намери някого“, коментират източниците.

Прочетете още:

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1