Това са двамата братя 17-годишният Станислав М. и брат му – 14-годишният  Осман Ю., които са обвинени за жестокото убийство на 77-годишната жена в Провадия. Преди нея безпризорните пребивали зверски бездомни кучета.
Станислав и Осман са задържани, след като бяха уличени в изнасилване, убийство и грабеж на възрастна жена в Провадия. В началото на седмицата тя им платила 20 лв., за да й помогнат да внесе дървата си за огрев през зимата. Дни по-късно те се върнали, за да се гаврят с нея и да отнемат мъчително живота й.
Цяла Провадия е настръхнала срещу тийнейджърите, включително и заради ромския им произход.
Ето какво пишат част от тях във Фейсбук 
За сетен път се потвърждава правилото, че които убие животно, лесно след това посяга и на човек. Тия двамата крадяха от кафенето и защото ги гонех, взеха, че пребиха три пъти едно старо полусляпо куче, за което се грижех. То обаче почина от усложненията в клиника. Учител от Кривня, които ги познава, каза, че редовно бесели кучета на дърветата, полицията била запозната. Трагедия! Жалко за жената, Светла и памет!
Христина Христова Имaше много случaй спрямо тях в който тaкa и нищо не е прaвилa полициятa
Natalka Nikolova Тези тормозят много хора , веднъж моят син се прибирал от училище и точно тези го срещнали и му размятали тесла, но няма кой да ги види , трябваше ли да стане бела че да направят нещо , известни са в полицията , и пак нищо няма да се направи . Смъртна присъда трабва но за съжаление нямаме закони!
Христина Христова Бaщaтa същия,но зaсегa той е известен сaмо с крaжби,a тез вече и убийство
Diana Dencheva Мили съграждани,тези изверги предлагат услуги на възрастни хора,срещу заплащане,носят дърва,помагат и т. н. Сигнали са подавани непрекъснато към съответните органи. Реакция никаква…….нямало доказателства.Е ето и резултат!
Елена Димитрова Вечер се чудя от каде да се прибера и се моля да се прибера вкъщи жива и здрава не мога се затворя вкъщи все пак!
Припомняме, че според действащото в България законодателство, ако двамата признаят вината и поискат съкратен процес, ще получат присъда около минимума, предвиден в НК. Това означава, че най-късно на 20-25 г. те отново ще са на свобода! През това време ние ще ги хрантутим и ще отглеждаме още по-жестоки убийци!
RNS

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1