Да се спрем и ние на най-рекламираната и тиражирана по жълтите издания любовна история в последно време: Обяснения в любов от телевизионния екран! Жалване от фотографи! Планове за предложение за брак… Президентът Росен Плевнелиев се залюбил със синоптичката Деси Банова. Но любовната история е на път да се превърне в истинска драма…
Докато беше действаш президент, Плевнелиев го раздаваше американски ястреб и градеше имидж на най-непримирим борец срещу остатъците от комунизма и Държавна сигурност в родината ни. И кат същий шаман, при всяка своя публична изява клеймеше руската агресия срещу България.
Да обобщим: Цели 5 години Плевнелиев води люта битка с комунисти, агенти на ДС и представители на различни русофилски организации.
И в последното си интервю като президент за предаването „Панорама“ Плевнелиев не пропусна един от страшните си врагове. Той обяви, че през изминалите пет години срещу него воювали „всякакви мрежи и агенти на Държавна сигурност“.
Докато днес най-изненадващо „врагът“ се оказа не пред портите на страната ни, а в неговото легло?

Медиите с трепет разпространяват как Росен щял да предлага брак на синоптичката Деси. А какво излезе?
Борецът срещу ДС се тъкми да става роднина на офицер от ДС.

Да, правилно прочетохте: Бащата на Деси Банова е офицерът от Второ главно управление на бившата Държавна сигурност Михаил Банов.
И сега идва въпросът: Ще воюва ли г-н Плевнелиев с бъдещия си тъст?
Или пък офицерът от ДС Михаил Банов ще превъзпита зет си?
Или нещо друго?
Ние от Skandalno.net с трепет очакваме второто действие от най-рекламираната любовна драма…
Автор: Виктория Искренова /Skandalno.net/

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1