Снегът, калта, блатата и дупките не са пречка за тези автомобили. Russia Beyond представя най-новите руски офроуд зверове. 
 "Шаман 8х8" е безотказен дори на най-непристъпните места. Този автомобил от следващо поколение съчетава ефективност и брутален дизайн. Например шофьорската кабина е толкова странна, че прилича на пилотската кабина в самолет.
 "Викинг 29031" е сред водещите автомобили-амфибии в Русия. Колкото и да не ви се вярва, този огромен звяр има минимално въздействие върху околната среда. Поне така твърдят проектантите.
 Любителите на всичко съветско ще се влюбят в новия "Лесоруб" ("дървар" на руски). Колата, базирана на легендарния съветски камион "ЗИЛ 157", е със същия интериор. Но има уловка – моторът е на американците от General Motors.
 TM-140A или "Четра" е предназначен да служи на руските войници в суровите условия на Арктика. Освен да транспортира войски и товари в дълбокия сняг, "Четра" е и амфибия, но за жалост се движи много бавно и само в спокойни води.
 "Лесник" (бълг. "лесничей") е създаден за възможно най-безопасното пътуване. Подсиленият покрив пази шофьора и пътниците в случай че автомобилът се преобърне.
 
 bg.rbth.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1