20 години след края на хитовия латиносериал за Андреа Селесте малката звезда в лентата Андреа дел Бока е неузнаваема. Очарователното момиченце, което трогна с актьорската си игра и малки и големи, днес е невероятно различна.

Феновете на сериала с усмивка си спомнят за очарователното сираче, което успя да намери семейство и приятели в дома на своя попечител. Днес обаче Андреа е неузнаваема.

Родената през 1965 година актриса покори България през 90-те години на миналия век. С ролята си в сериала „Андреа Селесте“ тя се превърна в международна звезда.

Днес никой не си спомня за очарователното момиченце, което просълзяваше и малки и големи. Самата Андреа доста е поостаряла, но въпреки това продължава да се изявява на малкия екран.
През 2005-2006 година актрисата преживява сериозни професионални сътресения. Сериал след сериал с нейно участие биват спирани само след първите епизоди поради нисък рейтинг. Голямото й завръщане става през 2010 година, когато отново е на върха с ролята си в „Някой, който ме обича“. А във „Време за размисъл“ отново се утвърждава като една от големите звезди на Аржентина.

Днес Андреа е щастлива майка на 17-годишна дъщеря, но в личен план претърпява сериозни сътресения. Актрисата има доста неуспешни връзки зад гърба си, а любовната си мъка утешава по доста ексцентричен начин — колекционира обувки.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1