Пътнически влак би чартърните полети с предлагането на стоки. Няма да повярвате, но за един час от София до гара Ихтиман, пътническият влак се превръща в базар за плодове, зеленчуци, сладолед, обувки и цигари, а като слязат на гара Ихтиман, търговците пак се качват за София и всичко отначало.
В първия момент на човек му е смешно и си мисли, че това са възрастни хора връщащи стоката си от пазара в София, но после осъзнава истината, че вместо да пътува комфортно във влака, той се е озовал в епицентъра на пазар.
Смешно, но е факт, че за жалост, все повече заприличваме на Индия. За един час път ни бяха предложени стоки с неясен произход и качество, както и цигари без бандерол.
Викайки, продавачите информираха какво предлагат, без бъдат обезпокоявани нито от охраната на влак, нито от кондукторите.
Публикувано във факти.бг:

Предлагаха се стоки като обувки, ботушки и хранителни продукти, като сладолед, зеленчуци и плодове. Най интересното бе, че липсваше ракия, но тя бе заместена от широк избор на цигари без бандерол за 4 лв. кутията, а бройката бе 25 ст.

Ето и ценоразпис на търговците от влака:

Марулка 1 лв.

Краставици 1 лв.

Цигари 1 пакет 4 лв.

Цигара 1б р. 25 ст.

Обувки -10 лв.

Сладолед -1 лв.

Киви – 1,50 лв.

Криви краставици 1 лв.0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1