Значи да обобщим историята: 

Семейство се събира да празнува Нова година в къщата си в Нови Искър, но не си приготвя вечеря. Домакинята отива да разхожда кучето в полунощ.С джип. Кучето се връща в къщата само, но никой не се притеснява къде е домакинята. В това време педофил рецидивист, влюбен в 50 годишната жена, който е издирван от 8 години за тежки престъпления, но свободно си работи и пътува, решава да извърши престъпление от ревност. Убива домакинята и я хвърля в кладенец. След това се връща в къщата и застрелва още 5 човека, като сменя общо 4 пълнителя, без някой от всичките 5 човека да му окаже съпротива. Убива и кучето. После се скрива в гората.
Криминалистите действат бързо и за няколко часа имат готова ДНК експертиза и са разкрили самоличността на убиеца. Започват масирана акция по издирването му, която трае няколко дни. През това време той ловко се мести от къща в къща, в селото, в което жандармерия, барети и всички останали го издирват. Тогава обаче го хващат угризения и се самоубива. Със заглушител, за да не притеснява съседите. Намират го. Почват отново експертизи. Въпреки, че ДНК експертизата доказваща самоличността на убиеца е направена светкавично за часове, експертизата, която трябва да докаже какъв е пистолета в ръката на самоубиеца, трае дни.
Предистория: Убиецът е наричан Горския човек и всеки ден минавал по 20 км през гората пеша. Любимата му е жена, караща луксозен джип. Двамата се запознават на спирка, докато чакат автобуса.
Край. Финални надписи.

Коментарът е от Фейсбук

2 коментара:

  1. Смях в залата. Харабейшио къде си?

    ОтговорИзтриване
  2. Стига глупости, бе тъпи сънародници, засрамете се, нямата ли чувство поне на малко състрадание с близките на убитите хора! То не бяха версии писани от малоумници! Росен е бил психопат, авантюрист, бил е във френсикя легион - свърталище на всякакви отрепки и убийци. Бил е и на военни мисии, бил е с нашите рейнджъри в Камбоджа, убивал е хора, то е ясно на война се убива. Така че съвесм спокойно може да го извърши, какво е точно причината никога няма да разберем, всички герои са мъртви! Лошото е че в последните 25 г., от 1989 насам, България се превърна в зверилиник, а българско стадо тотално деградира, лишено изцяло от всякаква ценностна системета, нямащо критерии за добро и зло, за позволено и непозволено, за чест, достойнство, справедливост и морал! Срамувам се че съм българин, и принадлежа към най-пропадналата и най-примитивната общност в Европа!

    ОтговорИзтриване

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1