Един от първите сериали, които следяхме с голям интерес, беше "Доктор Куин Лечителката“, който се излъчваше у нас през 90-те на 20 век.

Все още помним историята за д-р Микаела Куин, изиграна от Джейн Сиймор, която напуска родния си дом в Бостън и заживява в малкото градче Колорадо Спрингс. Там младата жена се сблъсква с хорските предразсъдъци, но постепенно спечелва доверието и уважението им. Тя осиновява трите деца на близка приятелка, която умира, преминава през много трудности, но винаги до нея е смелият Съли, в чиято роля се превъплъщава Джо Ландо. Джейн и Джо всъщност да пренесли екранната си любов и в реалния живот, като са имали връзка няколко години.
Снимките на хитовия сериал приключиха отдавна, но днес ще върнем времето назад и ще ви покажем как са изглеждали звездите от "Доктор Куин Лечителката“ преди и какви са днес.
д-р Микаела Куин , Джейн Сиймор
Чаровната Джейн Сиймор, която става известна именно с ролята си на смелата лечителка, получава ролята съвсем случайно – избрана е за главната роля буквално в последната минута, като преди това e прочела сценария само веднъж и то само един ден по-рано. По-късно, часове след като се запознава с образа на Микаела, актрисата се просълзява и казва, че е родена за тази роля. В началото на годината актриса изуми всички, като позира на 62 години по бански на корицата на сп. „Closer”. Тя все още се снима в малки телевизионни роли.
Съли, Джо Ландо
Много жени въздишаха по Джо Ландо, който изигра смелия Съли в сериала. След края на снимките той се снима в няколко тв сериала и участва в театрални представления.
Матю Купър, Чад Алън
След края "Доктор Куин Лечителката“ продължава да играе в театъра. През 1995 открива "The Creative Outlet"- театрална компания. През 2001 се разкрива като гей пред американското гей-ориентирано списание "The Advocate". За същото списание споделя, че е имал проблеми с наркотиците и алкохола. В момента актьорът е активен борец за правата на гейовете.
Ерика Флорес, Колийн Купър
Тя играе първата Колийн, но напуска шоуто по време на третия сезон заради лични причини. Оттогава се снима в различни телевизионни сериали като "Стъпка по стъпка“ и "Доктор Хаус“.
Шон Тууви, Браиън Купър
Сладкото русо хлапе вече е голям мъж, но напълно се е разделил с актьорството. В момента той е журналист и активен участник в благотворителни инициативи.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1