С това ли се занимавате в Парламента, бе Гербери и сороси?! Какво работите всъщност – от ваканция на ваканция, а в работните четвъртъци се дърляте за комунистическите символи и как трябвало да бъдат забранени? За това ли ви се плаща, идиоти? Колко проблеми на тази нация решихте? Всекидневно се еб*вате с нас – или ще ми рекламирате прайда на пед*расите, или искате да махате петолъчките след 30 години, или просто не присъствате на работа?…
Петолъчките ли ви пречат да оправите държавата и да видите как тая нация умира, колко е мръсно наоколо и как никой не иска вече да е българин? Петолъчките ли ви вадят очите, след като слезете от ЕДИНСТВЕНАТА магистрала и навсякъде е гробище и разруха? Петолъчките ли са ви виновни за провала на една мечта – да бъдем свободни, а не робове? Комунизмът, отвратителният комунизъм, е навсякъде, защото по негово време се строеше и надписваше. Сега, 30 години по-късно това ли ви е проблемът бре, маскари нещастни?
Бойко Борисов и Юнкер
Колко други проблеми решихте – освен свободата на циганите да се женят на 13, свободата на гейовете да се наследяват и свободата на всеки престъпник, оказала се по-важна от страданието на всяка жертва?!
Пикая аз на такава ваша свобода. Вие направихте невъзможното – на народа да му призлява от вашата свобода и да започне да бленува по миналото. Това е вашият зловещ подвиг.
До старата могъща непотопяема сграда на тоталитаризма вие спретнахте един демократичен външен кенеф и това ви бяха силите.
Стига с тоя комунизъм, майкопродавци клети, отворете си очите за малкото деца, които останаха тука.
Отворете си очите за новата лъжа на новия Съюз.
Отворете си очите за новите си господари, които за разлика от старите въобще не им дреме за тоя плевел, наречен българска нация.
Вас комунизмът ви отгледа, а вие майките си непогребани и децата си прости и гладни държите. Срам, проклетници ниедни!
Малко срам и смърт за вас, малко ви е.
Коментар на Мартин Карбовски

4 коментара:

 1. Думите са излишни.Още колко години са ни нужни,за да разбереме,че това са '' вълци-грабители,облечени в агнешки кожи '',както ги нарича Христос!Тези ли, изповядват и ще ни учат на християнски ценности?!Тези ли,които отхвърлят Бог,а се смятат за''богоизбрани''?!Горко вам,рожби ехиднини,горко вам, съдии,дето съдите...-казва Бог!Геената е за вас отредена!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Мартинес, обичаш ли комунизма и изповядваш ли идеологията му? Дано не, но едва ли.

  ОтговорИзтриване
 3. Уважаеми г-н Карбовски, да прав сте и хубаво го пишете. НО! Убеден съм , че за тази катастрофа за народа ни и за българщината, основна вина омата ВИЕ-журналистите. Защото знаете всичко, но мълчите. Тези които се опитаха да говорят- ваши колеги, вече са мъртви. Убити от мафията. Къде бяхте гилдията, четвъртата власт? 30 години псевдожурналистика, псевдодемокрация, псевдоживот и пародия на демокрация. Поне Вие е време да се събудите и да отрезвите народа!

  ОтговорИзтриване
 4. Това ли мръсно комунистическо мекере ще говори за морал?

  ОтговорИзтриване

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1