Посрещането на Нова година в спретната къща за гости, с весела компания и доволно количество червено вино е класика в празничния жанр. Все повече българи избират точно този начин – да се съберат с приятели, някъде далеч от градската суета, в планината или сред селската идилия. По-евтино е от скъпите курорти и много по-весело отколкото у дома.
Изобщо предлагането на къщи за гости напоследък е разпространен бизнес,  пише "Десант". Но покрай многобройните оферти се намират и измамници, затова е добре човек да си отваря очите на четири и добре да си проверява информацията, когато договаря условията за празничните вечери.
Група младежи от София и Бургас е изтеглила късата клечка с една такава оферта, открита в интернет. Става дума за вила „Снежанка” в радомирското село Дебели лаг, пусната на „промоция” за Нова година срещу сумата от 1 500 лева.
Снимките, публикувани на страницата на вилата във Фейсбук, както и в рекламните сайтове, показват повече от прилична обстановка. Механа в битов стил за 40 души, 6 стаи, 15 легла, 4 бани, самостоятелен санитарен възел, барбекю на двора, река край къщата – направо мечта!
Истината обаче се оказва грозна. Сградата има повече общо с къща на ужасите, отколкото с място за обитаване. Това дошлите да празнуват научават на място. Някои от тях са пътували цял ден, за да се доберат до Дебели лаг.
Разочарованието е огромно – нищо от показаното в рекламите не отговаря на истината.
След първоначалния шок хората се свързват със собственика на „Снежанка”, който нагло им отговаря – ако не ви харесва, махайте се.
Потресената компания изпрати на Десант снимки като доказателство в каква скъпа и прескъпа кочина са се озовали. С молба да ги публикуваме - като предупреждение за други, които след тях ще се излъжат да нощуват във вилата.
Уверете се сами в наглата измама, наречена луксозна вила "Снежанка" в Дебели лаг:
Това е "басейнът" пред къщата. По всичко личи, че е запуснат от години
Това пък би трябвало да е реката, която минавала през двора
Баните видно не са чистени от построяването на къщата

Източник: pik.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1