СКАНДАЛНО! Изтече документ, според който ГЕРБ нямат нищо против строенето на безброй джамии от ДПС!
Kакво излиза?
Че ГЕРБ (Фандъкова) нямат нищо против да открива колкото джамии поискат от тях ДПС, ДОСТ, Главното мюфтийство, и други подразделения на Турция, Саудитска Арабия, Катар, и други спонсори и собственици на ИДИЛ, но когато е за православен храм Св.Йоан Рилски, за тях даже и подкрепата от страна на Президентство на Република България е просто празен звук?
Колониални марионетки…
За тях задачите депопулация (съкращаване на населението), денационализация (в случая – обезбългаряване чрез дехристиянизация, и чрез ислямизация) и дехуманизация (обезчовечаване, разчовечване) стоят точно там, където са им разписани от колониалния надзорник – на първо място.
И понеже за да има разчовечване (дехуманизация) трябва да няма Православие, и изобщо християнство, естествено, че такъв храм няма да бъде построен. Въпреки, че искането е за застрояване на СОБСТВЕН терен, не на терен от общината, и за СВОЯ сметка, не за сметка на общината.

Публицистът д-р Пламен Пасков,Фейсбук

Когато фактите говорят и боговете мълчат:

Ако в Турция за 865 423 мюсюлмани са изградени 985 джамии, то в България за 865 423 мюсюлмани са изградени 1300 джамии!
Родината ни е на първо място в Европа по най-много джамии на глава от населението – 1300, с което се нарежда до арабските страни. Това сочи проучване на Евростат. В Европа живеят над 16 милиона мюсюлмани.
Най-много джамии от глава на населението и то не само на изповядващото Исляма в цяла Европа се пада на България.
Великата демокрация в САЩ е позволила изграждането на точно на 1643 джамии за мюсюлманското си население, равняващо се на 7 461 105 млн. души. Почти толкова храмове, колкото има в малка България!

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1