Ася  неузнаваема 20 години след края на „Невада“

Познахте ли я? Тя бе водеща на супершоу „Невада“, след това на шоу „Такси“, а днес е успешен мениджър на строителна компания. Бившата водеща и манекенка Ася Станчева бе сред звездите на телевизията през 90-те, но днес малцина я разпознават.
 Известната тв водеща години наред радваше зрителите от телевизионния екран. Днес Ася се занимава със собствен бизнес, щастливо омъжена е и се радва на пълноценен живот, далеч от светлините на прожекторите.

Въпреки това много от феновете на залезлите вече супершоу „Невада“ и „Такси“ се питат как ли изглежда днес Ася. Водещата доста се е променила през годините, но със сигурност времето е било благосклонно към нея.

След като Димитър Станчев забелязва потенциала й в „Невада“, Ася бързо сменя Къци Вапцаров в телевизионното шоу. Телевизионната легенда малко по-късно се завръща с „Риск печели, риск губи“, а Ася се изявя като водеща на шоуто „Такси“. След свалянето на шоуто от ефира, Ася Станчева се посвещава на висшето си образование, а през 2006 година се омъжва и за дългогодишната си половинка Димитър Станчев, от когото има син — Александър. От първия си брак има също един син — Мартин. През 2009 ексводещата трябваше да влезе във „ВИП Брадър“, но продуцентите, така и не успяха да я убедят да участва.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1