Гинка Кесякова отказа да коментира намеците на Деси Радева, че президентът й е слагал рога. Tя се състари покрай драмите с президента и новата му жена.
 Гинка Кесякова се състари покрай драмите с Румен Радев. Бившата съпруга на президента видимо все още не успява да се отърси от шока от раздялата им. И поведението на втората му жена Деси.

Майката на децата на Радев има блед и изморен вид и дори според комшиите е напълно променена след екшъните покрай настоящата съпруга на държавния глава Десислава Радева. Гинка се тревожела, че тя толкова е обсебила бащата на децата и че той почти нямал време за тях.
„Всички тези интервюта, хвалби, погледите и коментарите на хората, ужасна работа. Още по време на кандидатпрезидентската кампания Радев и Десислава си направиха пиар с децата, което направи лошо впечатление и никак не се харесва на Гинка”, коментират съседи.
Кесякова, която упорито страни от светлините на прожекторите, обаче явно не може да избяга от голямото публично внимание. Масло в огъня неотдавна наля личната пиарка и съпруга на Радев. В едно от своите скорошни интервюта тя заяви, че се познавала цял живот с президента и едва ли не той бил мъжът на живота ѝ.
Според разкритията ѝ тя го познавала от студентските му години, тоест преди да се запознае с банкерката, и през цялото време поддържали връзка. Така и не стана ясно какви точно отношения са имали, но съмненията, че са били повече от приятели, надвиснаха със страшна сила след думите на Деси.
„Тези думи много натъжиха Гинка. Радев и дума не издума да защити нейното достойнство. Ако беше мъж на място, нямаше да позволи Деси да говори такива неща. В крайна сметка Гинчето е майка на двете му деца, отдала е живота си на него, а той не само че я напусна, но и позволи на новата си жена да се държи по този начин. Интересно дали бившият съпруг на Десислава, Георги Свиленски, е на същото мнение, че Радев е мъжът на живота ѝ”, ядосват се комшии на Гинка Кесякова, която още обитава с децата си семейния апартамент в кв. „Слатина”.
Кесякова се стараела да забрави болката и обидата и да живее спокойно, гледайки децата и работата си, но изглежда затвореният начин на живот я измъчва и това се отразява и на външния ѝ вид, предават от ПИК.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1