Изглежда, че всяка нова оптична илюзия, която се появява в интернет, е по-сложна от предишните. Само един процент от хората могат да забележат скрития убиец в тази илюстрация.
Снимката, публикувана от Playbuzz, изобразява мъж, който насочва оръжие, докато се готви за дуел. Срещу него има група от зяпачи, но къде е опонентът му?
Той трябва да се появи скоро, за да може да започне действието, но засега остава невидим.

Още по-трудно е да го забележим заради черно-бялата снимка. Успяхте ли да го видите в илюзията „Въпрос на чест“ или се е скрил твърде добре?
Всъщност мъжът се намира в десния край на снимката, сгушен дискретно между две дървета, където се слива с фона.
Само един на всеки осем много наблюдателни хора може да забележи лисицата в друга оптична илюзия, която тревожи умовете на интернет потребителите. Снимката, публикувана в Playbuzz, изобразява ято гъски под дърво, които не знаят, че лисица ги дебне наблизо и е готова да скочи, пише Profit.bg
Над 2000 души приели предизвикателството на открият лисицата, като 70% казали, че са успели да я видят. А вие успяхте ли?
Всъщност лисицата е между клоните на дърветата и се е надвесила над гъската отдолу. Тя е толкова по-голяма от гъските долу, че след като я забележите, ще се чудите как въобще сте я пропуснали.
Друга загадка, която смущава играчите, е много изкусна снимка, публикувана от Playbuzz. Тя включва голямо количество капсули и таблетки с различни размери, които са черно-бели.
Но има и скрито същество, което се е сгушило дискретно между таблетките. Ако погледнете внимателно, ще видите, че има панда между хапчетата, но монохромната снимка прави изключително трудно откриването й.

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1