Прокуратурата, НАП и МВР били започнали мащабна проверка на българите с луксозни коли и имоти. Оказва се, че по родните ни пътища се търкалят 193 автомобила от марката „Бентли“, 50 „Майбах“, 31 „Ламборджини“, 93 „Ферари“ и 68 коли „Ролс Ройс“. Някои - за по 200 бона. Евала. И това е в най-бедната, окаяна и мизерна държава, където хиляди нещастници всеки ден ровят по кофите за боклук за изостанала и мухлясала коричка хляб. Не ви ли е срам, политици, популисти и всякакви там шарлатани. Това е абсолютно и безчовешко безобразие.

Тепърва щяло да се анализира откъде са получени парите, с които са купени автомобилите и жилищата на 120 баровци за над половин милион лева. Повечето притежатели на всичкия тоя кеф са 20-годишни хлапетии без ден трудов стаж. А да ми каже някой как става тая работа и няма никой в затвора.

И то хубаво са се сетили хората на прокурора Цацаров, ама да ги пита човек къде спаха близо 30 години.

Има и нещо друго. Да кажем, че всичко е законно и момчетата са взели банкови кредити, за да се фукат пред гаджетата си, без значение от какъв пол са. Банките, дето са им отпуснали тия пари, откъде са ги взели?

Да, разбира се, че са ги взели от нас, балъците, дето бъхтим по 12 часа, че и внасяме в същите тия банки с надеждата, че някой ден, ако сме живи, ще си купим позапазен голф втора ръка, за да се фукаме, че сме стигнали до Кавала на море.

Не стига всичко това, ами тия господа са арогантно цинични. Казват: „Държа си я в офиса колата, защото е красива. Аз съм си я купил, за да я гледам, малко я карам. Мен ме скъсаха от проверки. Миналата година съм имал над 50 проверки“.
Евала.
 
Трендафил МИШЕВ, Плевен

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1