През 1951 г. Либия е била най-бедната страна в света.
Преди нападението на Либия от НАТО, местните жители са се наслаждавали на един от най-високите стандарти на живот в Африка…
Libya-02… дори по-добър от този в Русия, Бразилия и Саудитска Арабия.
В Либия жилищата са се считали за човешко право.
Mладоженците са получавали по 50 000 $ за да си купят свой дом.
И електричеството е било базплатно за ВСИЧКИ хора.
Кадафи обещал да получи жилище всеки един либиец преди да даде на своите собствени родители…
… изпълнил обещанието си, баща му починал без да има свое собствено жилище.
Всяко либийско семейство получавалo годишно общо хиляда долара от дотации. Помощта за безработица е 750 долара.
Преди Кадафи 1/5-та от либийците са били неграмотни, той е направил образованието БЕЗПЛАТНО и на високо ниво…
… сега 83% от всички либийци са образовани.
Здравеопазването също е било БЕЗПЛАТНО и висококачествено. Заплатата на една медицинска сестра с най-ниска квалификация е била 1000 долара. Разбрахте ли сега защо украинските лекари гастарбайтери вече второ десетилетие заминаваха да работят в Либия?
И ако либийците не намирали образованието, което са търсили и здравеопазването, което са имали в Либия… либийското правителство ги спонсорирало за да заминат да се учат и лекуват извън Либия.
Всички кредити са били безлихвени, 0% по закон.
Ако либиец си купувал автомобил, правителството му плащало 50% от цената.

Либийски автомобил – „либийска ракета“.
Цената на бензина била 0,14 $.
Пътищата са били също много добри.
Всеки гражданин, желаещ да стане земеделец му се давало за безплатно ползване земя…
… дом, оборудване, добитък, и семена.

1-ви юли, 2011 година, 1,7 милиона либийци се събраха на Зеления площад в столицата Триполи, за да протестират срещу решението на НАТО да бомбардира Либия…

… това представлява около 95% от населението на Триполи…
… и 1/3-та от цялото население на Либия.
Либийската централна банка е била държавна, и за разлика от всички Западни банки, тя не е била собственост на династията Ротшилд… и е издавала освободени от дълг пари.
Не на последно място, но много важно е да се подчертае, че Муамар Кадафи на 1 септември 2010 г., при откриването на поредния изкуствен речен участък от мащабния проект Great Man-Made River (Великата река, сътворена от човека), направи важно изявление:

„След това достижение на либийския народ – заплахата от САЩ срещу Либия ще се удвои!“

Либийският воден проект, наричан Осмото чудо на света, обезпечава ежедневно 5 млн. куб. метра вода през пустинята. За сведение: Приблизително 90% от територията на Либия е пустиня. Подземната вода се изпомпва от 270 шахти на стотици метри дълбочина. Новата изкуствена река щеше да промени тази част на света. Цената на един кубичен метър вода е – забележете – 35 цента. Запасите от подземната вода в Либия са колосални – учените са изчислили, че водните запаси се равняват на двестагодишния дебит на река Нил.
Да не забравяме и че вече 20 години Световната банка и МВФ саботират водните проекти в тази част на света. Например като блокираха строителството на канала на Белия Нил – Jonglei Canal. Чудно защо тези „световни помагачи“ са навсякъде, за да пречат, заробват и диктуват световното развитие…
Още ТУК и ТУК.
През 1990-та година Либия беше обвинена в атентата над пътническия самолет на полета с Пан Ам 103.
Разбра се, че правителството на САЩ е платило по 4 млн. $ на всеки свидетел, за да обвинят либиец на борда.
Кадафи също работеше по програма, чрез която да промени начинът на плащане, различен от американският долар…. Африканският златен динар. Това накара френския президент Саркози да обвини Либия в заплаха за финансовата защита на човечеството.
Първото нещо, с което се заеха „бунтовниците“ терористи в Либия беше да създадат нова Централна Банка. Точно такава, каквато е в Западния свят – собственост на Ротшилд. Някои експерти изчисляват, че Ротшилд притежават над половината от богатствата по света. Тези банки създават пари от въздух (НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ) и ги продават на хората, като имат и допълнителни интереси от процедурата. Това означава, че ние никога нямаме и няма да имаме достатъчно пари за да платим „това“, което са ни пробутали. Винаги ще бъдем техни длъжници, смешно е, но това е банковата система на Ротшилд от, която сме зависими всички почти. Така че ние, нашите деца и нашите внуци сме раждани робове на тази ционистка банкова система на Ротшилд и техните интереси.
За разлика от нашите продажни лидери, Муамар Кадафи отказа да продаде хората си – ЛИБИЯ НЯМАШЕ ДЪЛГОВЕ !!!

Започвате ли да виждате, какво се случи и кой стои зад атаката на НАТО над свободна и суверенна Либия? Либийските граждани имаха повече от колкото имат хората в много други държави на Запад, включително и от хората в САЩ. 

Погледнете в какво превърнаха Либия:

01-war-in-libya
Откриват изпепелени от терористите бунтовници стотици тела:
Разрушават училища.
Същите терористи, които използва САЩ и Израел сега в Сирия бяха и в унищожението на Либия.
Обучават деца в радикален ислямизъм.
Точно както САЩ създадоха Ал Кайда и тренираха терористът Осама бин Ладен.
Агентът на ЦРУ - Збигниев Бжежински и Осама бин Ладен, също агент на ЦРУ.
Агентът на ЦРУ – Збигниев Бжежински и Осама бин Ладен, също агент на ЦРУ
Така, обичаният от всички Муамар Кадафи се превръща във враг на света.
Заради власт, пари и контрол. Още повече роби на банковата система на ционизмът на Ротшилд. Предателите са първо приятели винаги:
Запомнете, че за всеки продаден барел с петрол от Либия, една част от парите е влизала директно в сметките на всички либийски граждани.
Кадафи е вярвал в пряката демокрация, директното участие на хората във властта. За всяко новородено дете родителите са получавали по 5 000 $. Храната е била много евтина, 40 франзели са стрували 15 цента. И много, много други проекти и неща в полза на гражданите на Либия. Нищо повече от тези неща няма да видят либийците.

2 коментара:

  1. Хахахаха абе, ама вие вярвате ли си на всичко това което пишете ? :)) До преди години Кадафи беше чудовище, урод, не знам си какво защото нашите "невинни" лекари бяха там хванати в издънка, а сега Кадафи е господ! хахахаах.. наистина сте смешни :D "Ако либиец си купувал автомобил, правителството му плащало 50% от цената." ... Сериозно ли ? Ама съвсем сериозно ? и това за атентата на самолета, знаете ли някъде където американците ще дават пак по 4 млн. долара за да обвиниме някой, че да отида и аз? :))) Смешници! Трябва да се намери някой да ви затвори смешното сайтче, и да ви осъди за писане на глупости!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Ти май си демократче ??? ��

    ОтговорИзтриване

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1