Първата дама е одрала кожата на леля си Йорданка

Година след дебюта на Десислава Радева като първа дама личният є живот е все още обвит в мистерия. За съпругата на президента Румен Радев се знае само, че е родом от Бургас и е дете на разведени родители.
 

Въпреки че отдавна гради кариера в столицата, Деси не е скъсала топлите отношения с роднините си от страна на своята майка. Най-близка и била леля и Йорданка, на която се метнала и визуално. Съседите им в Бургас от едно време мислели даже, че са майка и дъщеря. Лелята на първата дама е с 8 години по-млада от родителката и. Като момиче Деси доверявала тайните си на нея и винаги и искала съвети. Йорданка се омъжила и родила по-късно от сестра си, затова гледала племенницата си като свое собствено дете. Свакото на президентшата също се казва Йордан и бил запален симпатизант на БСП. Макар с жена му да се пенсионирали, не живеели никак зле, защото от години той развивал частен бизнес. Справка с търговския регистър показва, че фирмата му се занимава с таксиметрови услуги и транспорт, а през последната година от нея Йордан е изкарал над 160 хиляди лева. Радева е само дете, но се радва на трима първи братовчеди – Гергана, Калоян и Камелия. Въпреки че са доста по-млади от нея, намирали общ език и задължително се чували по поводи и празници. През миналото лято Деси направила всичко възможно и да присъства на бракосъчетанието на братовчед си, който вдигнал първа сватба.

Подобно на президентшата, цялата фамилия обичали котките и отглеждали такива. Компания на майка и също правел красив котарак, за който се грижела от години. 73-годишната дама живеела в столицата, а преди с дъщеря и да се установят тук, обитавали малко селце, където отглеждали плодове и зеленчуци. Това се наложило, защото Десислава преживява нервен срив и искала да се спаси от напрежението. “Казах си, не искам нито тази работа, нито тази София - искам някъде, където ще се събуждам, за да остана с детето си, да му мажа филии с лютеница, а той да кара колело”, споделя тя. Родителите на Десислава се развели още докато била ученичка, а майка и се принудила да работи на няколко места, за да я издържа. Именно заради финансовите затруднения бъдещата първа дама започнала да участва в модни ревюта. На подобно събитие срещнала за пръв път и Румен. Въпреки развода на родителите си не скъсала връзка с баща си, но преди 12 години той се споминал. Навремето Кирил Генчев бил моряк. На борда изпълнявал функциите на радист, но след като комуникацията чрез морзовата азбука била изместена от новите технологии, професията му се затрила.
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1