Над 2/3 от българите казват, че не познават човек, който да е спечелил значителна сума от лотарийни игри у нас. Още по-голямо мнозинство – 81% – смятат, че да се спечели значима сума в такива игри не е лесно, докато 9% на сто са на обратното мнение.
Това сочат данните от експресен сондаж на “Галъп интернешънъл” по актуални туми от обществения и политически живот у нас, проведен между 19 и 22 април сред 801 пълнолетни българи. 

Коментар от мрежата:
Мен пък ми е интересно друго, всеки ден публикуват и някой, който е спечелил 100 лв за най-много регистрирани билети за деня, и там има хора с по 1500, 2000 билета, регистрирани в рамките на един ден, примерно често има някой на 18 – 20 години от малко градче в провинцията с регистрирани 1000 – 2000 непечеливши билета само за един ден. Хиляда билета са минимум 2000 лв, ако е купувал от най-евтините, ама нали има и по три и пет, че и десет лв, и тук не включваме тези, които печелят жребий за тв предаване, които на практика нищо не печелят, а голям брой от купените билети сигурно са били такива.
Направо не мога да си представя откъде някой 18-годишен има толкова пари да изхарчи само за един ден, умът ми не го побира и то най-вероятно изхарчени кажи-речи за нищо.
Вие какво мислите ?
Прочетете още:

10 коментара:

 1. I as sahto registrirax mnogo prekaleno mnogo no nihto he gi izxvarlq da ne mi zaemat mqsti palna pornografiq pechelqt edni i sahti xora

  ОтговорИзтриване
 2. Ама вярно е, "Националната лотария" са едни ГОЛЕМИ МОШЕНИЦИ и ИЗМАМНИЦИ!!! Аз също съм регистрирал стотици непечеливши билети в сайта на мошениците и абсолютно нищо никога не съм печелил, реално!!! Няколко пъти им писах дори гневни електронни съобщения по електронната поща, но те все ми показват техните поставени лица (циганите), на които плащат за да лъжат те, че уж са спечелили нещо и ми показва как виждаш ли имало печеливши, просто аз съм "нямал" късмет, затова не съм печелил...! МОШЕНИЦИ, ИЗМАМНИЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ, ИЗРОДИ!!!! ЧАС ПО-СКОРО ДА ФАЛИРАТ ДАНО!!! Във Варна циганина от пазар "Чаталджа" дето продава риба в магазина го накараха да излезе по телевизията и да излъже, че уж бил спечелил 50000 лева, а след това като отидохме да го питаме на пазара наистина ли е спечелил и той си призна, че НЕ е печелил нищо, а само са му платили да направи реклама по телевизията на "Националната лотария". Малко след това пък го дадоха отново по телевизията, този път по "Спорт Тото", че уж печели от тях лек автомобил!!! Хахахах. Затова сега още продава на пазара риба и нито пари има, нито лек автомобил, защото нали е "голям късметлия и много спечели....!" Всичките лъжат народа, само да им събират парите под претекста, че уж можели да спечелят, ама реално те НЕ им пускат тази аванта, а само им събират парите, и простите бедни и алчни хорица вярват на тези лозунги и си дават и малкото останали пари, реално само за надежда, че уж можело да спечелят, а тарикатите си пълнят джобовете за тяхна сметка...! Хахахахах. "Блажени са вярващите!"

  ОтговорИзтриване
 3. аз преди 5 г ми бяха платили да участвам в реклама .че съм спечелил явно още продължава с тези измами

  ОтговорИзтриване
 4. А аз познавам момиче от Габрово, което спечели преди година 200 000 лева! Нито е с връзки или е нагласено! И аз не вярвах до преди тя да спечели! Най вероятно пускат печеливши билети но не са както ги обявяват в тиража!

  ОтговорИзтриване
 5. Вижте им тегленията за участие в телевизионната игра , за резервните участници няма теглене направо си ги пишат после участват и в повечето случаи взимат по големите печалби , специалния втори шанс направо си пишат печелившия в техния сайт без никой да е видял как е избран и после не било нагласено , онлайн игрите им са още по голяма измама.Трябва да се спре тая измамна лотария.

  ОтговорИзтриване
 6. Кафето Black Latte е може би най-лесният и най-популярен начин да отслабнете. Момичетата наистина се топят с него, толкова по-вкусно не може да отслабнете така, както с този продукт. https://bit.ly/2X7IWdc

  ОтговорИзтриване
 7. Ако проведете ритуала за защита и богатство, в рамките на 1 месец вие ще се отървете от финансовите проблеми, ще се сдобиете с много пари и ще постигнете благосъстояние.https://bit.ly/2v7ov4x

  ОтговорИзтриване
 8. Секси фигура за 15 дни
  Този метод за отслабване е ХИТ в Европа! Това е лесно.http://bit.ly/2kqNpXz

  ОтговорИзтриване

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1