Г-да управляващи, превърнахте китните ни български села в призраци и днес ги заличавате от картата на страната. Как да гласуваме за вас, като е ваш приносът това да се случи. За 30 години само грабихте и разрушавахте съграденото от нашите предци, за да станете богати и да угодите на вашите "началници". Безропотно и с големи жертви и лишения на народа изпълнявахте техните поръчки, за да сме от голямото семейство на ЕС.

Европейските ви ценности, които ни натресохте, за да се възползвате вие от партийния елит, ние всички трябва да ги плащаме с бедност, глад, безработица, мизерия и невиждано досега социално неравенство.

За 30 години закрихте 500 села и обезлюдихте цели региони от България. Но помним думите на великия Атанас Буров, който е казал: "Българският селянин - това е България. Пазете го като зеницата на окото си, защото изчезне ли селянинът, изчезва и България“.

 
Йордан МАЛДЖАНСКИ, Враца

2 коментара:

  1. Ако прочетете тук ще видите, че проблемите с обезлюдяването на селата и пр. са започнали доста преди края на комунизма...: https://kiselec1.blogspot.com/2018/11/2.html
    проблема с обезлюдяването и отрицателния прираст е стигнал даже до парламента, както се вижда от линка.

    ОтговорИзтриване
  2. Ако прочетете тук ще видите, че проблемите с обезлюдяването на селата и пр. са започнали доста преди края на комунизма...: https://kiselec1.blogspot.com/2018/11/2.html
    проблема с обезлюдяването и отрицателния прираст е стигнал даже до парламента, както се вижда от линка.

    ОтговорИзтриване

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1