Всички отново гледат към българина Григор Димитров, който за втора поредна година отказа да играе за софийския тенис турнир.
По-големият проблем са коментарите, че видиш ли Григор бил длъжен на българската тенис федерация, защото ако не била тя едва ли щеше да има такива и такива успехи.
Пълни глупости, разбира се.
Ето с какъв коментар излезе Гришо, омерзен, че по такъв начин замесват името му!

Аз съм роден след падането на режима, който финансираше на ангро спорта и по никакъв начин не съм се докосвал до този режим и по никакъв начин не съм продукт на него (за щастие).

Аз не дължа нищо от успехите си нито на българската държава, нито дори на българския народ, тъй като през по-голямата част от живота си не съм живял у нас. Колкото и нескромно да звучи, пример съм затова че не че българите сме велика нация, а че работата и волята са 99% от успеха. Другият 1% е талантът.

Макар и на 25 години съм направил повече за популяризирането на тениса у нас, отколкото което и да е правителство, министър, спортен деятел. И то не защото съм някакъв невероятен гений на корта, а защото просто си върша работата през годините както трябва.

Така че моля да престанете да спекулирате с името ми, защото България не ми е дала нищо, че да съм й длъжен с нещо!

bgtrollnews.blogspot.com
Прочетете още

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1