Няма да се впускаме в изброяване постиженията на социализма, защото няма да ни стигне годината, за да ги изброим.
Нека днес, да са ни за пример и символ металните шахти по всяка улица.
Социализмът направи дори шахти и отводняване на всички улици. Капитализмът открадна шахтите и замаза отводняването с почти еднодневен асфалт.
Сега при всеки дъжд повече от 1 ден цялата държава почти безвъзвратно потъва.
Не, за спуканите язовири, за откраднатите шахти, за заритата отводнителна система в цялата страната и прочие тотални дефекти след идването на демокрацията … не са виновни евреите, нито циганите, нито турците, нито хазарите, нито марсианците, а още по-малко рептилите, гущерите и жабите…
Виновникът за фекалното бг настояще, защото след поройния дъжд в страната вече мирише в пряк смисъл на лайна, се нарича КАПИТАЛИЗЪМ.
Апропо, евреи в множествено число се пише с И, а не с Й, драги патриоти!
И колкото и да твърдите, че България била на 100 000 години и, видите ли, от това следвало, че сме «велики вселенски първооснователи и генетични световни осеменители, щото сме били от 8-ия пръстен на Сатурн», няма да ни бъде, защото в горката ни Родина ВЕЧЕ е тотално пълна с абсолютни дебили и изтрещеняци…
Тези дни думата дебили е модерна.
Но тя е модерна НЕ от деня, в който я каза проф. Иво Христов, тя е модерна от преди идването на демокрацията, от момента на пожелаването тук да стъпи златното краче на демокрацията.
Всички считат, че те НЕ са от 80-те %, за които проф. Иво Христов оприличи българския народ на сбирка на Ротари клуб.
Забележете: на сбирка на Ротари клуб!!!
Кой от вас членува в Ротари клуб?
Или не се считате за достойни за Ротари клуб?
Вие защо сами се считате, че сте недостойни, от по-долно качество?
Нима ви внушиха вече, че сте втора ръка хора?!
Иво Христо нарича ВАС дебили.
Всички нас.
И няма как да му се разсърдиш, защото самият той — храненикът на Сорос и една либерална антипутиkска фондация в Русия, е избран от такива като всички нас.
Вие защо гласувате за храненици на Сорос?
Ето ви и друг пример. Взет е от най-големия клюкарник в света — Фейсбук.
Върл сталинист мятка (изпраща) в социалната мрежа Фейсбук грамадански портрети на др. Сталин на екс-депутатката Ташкова от Атака и търси там подкрепа, дори се кълне във вярност
Ми, и да мяткаш, и да не мяткаш портрети, Ташкова няма нищо общо с болшевика Сталин…
Както и Иво Христов няма нищо общо с комунистите и с Коминтерна, както го наричат (т.е. опитват се да го обиждат) в някои сайтове…
Това, че професорът е в редиците на БСП е не е защото Иво Христов е комунист, а защото в БСП НЕ са комунисти, там са социал-либерали.
Да осъзнаваш за кого гласуваш и с каква цел гласуваш, да, това е подобно на следната велика загадка: с И или Й да напишеш при думата «евреи».
И понеже днес е 10 ноември, денят, в който на тази земя стъпи златната пантофка на демокрацията, редно е да продължим да говорим за лайна, да, за лайна.
В БГ вече почти всичко е в лайна — и банките, и магазините, и правителството, и суверенитета, и свободата, и водата в канализацията, и телевизиите, и мозъците…
Някои неща са в прав текст в лайна, някои — в преносен смисъл.
Например: когато на баба Гицка й откраднат парите от къщата й, не тръгват 250 полицаи и въздушни правозащитници да търсят обирджиите, но когато оберат един банков пункт за теглене на пари, а и дори да захвърлят парите в дерето, уви, след престъпниците се носят на талази на талази полицейски части…
Ура!
Защитихме банките.
Но забравихме за откраднатите пари на баба Гицка.
Ако говорим за «лайняното» дебилство на народонаселението понастоящем, може да се даде следния пример, прочетен из социалните мрежи»:
Един българин иска да се блъска поне няколко пъти с права лопата по главата, че навремето бил вярвал и гласувал за СДС…
Ми, късно е, чадо, мандалото хлопна…
Що се отнася до «лайняните» виновници за катастрофата в БГ:
Още ли питате кой ни е виновен? Алчните мозъци на сънародниците ни, които и при соца, а и сега са едни и същи — ненаситни.
Вдигайте и сега двата пръста по площадите! Вдигайте ги!
Но ще ги вдигнете само, ако очаквате някой ДРУГ да ви издърпа…от ямата, която сами издълбахте.
За всички други, на които не им се налага да се блъскат с прави лопати по главите, които са виждали социалистическите шахти и са чували за Й-краткото, честита ни демокрация хаххаха 🙂 !
Честит ни Ротари клуб!
Честит ни Сорос!
Честити ни банкери!
Честити ни приватизатори!
Честит ни 10 ноември!
Честита ни демокрация!
Честито, роби!
Петя Паликрушева, News Front

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1