Според нумеролози номерът на апартамента, който обитаваме, предопределя живота ни. Ако цифровата стойност съвпада с нашата енергия, ще се чувстваме удобно в него. В противен случай може да ни преследва главоболие, чувство на тъга и неразположение от различно естество. Изчислението му всеки може да направи сам и е съвсем лесно: например апартамент номер 138=1+3+8=12, 1+2=3. В такъв случай „3“ е нумерологичното число на апартамент номер 138.

1. Планета – Слънце. Този апартамент изпълва своите собственици с творческа енергия и радост от живота. Тя позволява на човек да се открои, да привлече вниманието на другите. Той ще бъде подходящ за художници, поети, писатели, журналисти. Доминираща гама – оранжево-червена. Атмосферата на такъв дом – безгрижна.

2. Планета – Луна. Интуиция и съзерцание. Жилището е благоприятно за хора, работещи с малки деца, готвачи и музиканти. Основният фокус на този апартамент трябва да падне върху огледалото, а основният цвят – кремав. Обърнете внимание на външния вид на банята – тя трябва да бъде перфектна.

3. Планета – Марс. Този апартамент не е за мързеливи хора. Често ще ви се налага да оправяте водопровод, мебели, таван. Собствениците трябва да са в добра форма и в постоянно движение или рискуват да се разболеят. Интериорът трябва да бъде червен.

4. Планета – Меркурий. В този апартамент трябва да живеят контактни хора. Пригответе се за много комуникация, не само у дома, но и по време на работа. Основни неща в интериора – предмети, свързани с информацията, като се започне от телевизора и телефона до картините по стените. Благоприятните цветове са син, сив и жълт.

5. Планета – Юпитер. Животът на обитателите на този апартамент може да бъде свързан с политика или наука. За този дом е подходящ лилав цвят. За една истинска декорация използвайте бронзови предмети, особено донесени от далечни страни.

6. Планета – Венера. Отдих, любов и комфорт. Тук живеят добри и гостоприемни хора или упорити скандалджии. Цветовете са много топли – бежово, кафяво. Обзавеждането – големи удобни дивани, кръгла маса, килими, цветя. Обикновено в такъв апартамент обитателите имат животни – котки, кучета.

7. Планета – Сатурн. Жителите на този апартамент често са в затруднено положение. Сатурн насърчава професионалните умения, както и паричните спестявания. Често се анализират делата и действията на собствениците. Доминиращ цвят – тъмносиньо.

8. Планета – Уран. Астролозите и ясновидците казват, че Уран не обича прагматици и материалисти. Хората в този апартамент винаги ще бъдат заобиколени от приятели. За дизайна използвайте светлите цветове на дъгата, като трябва да присъства небесносиньо. Бъдете внимателни с електрическите уреди и поддържайте прозорците чисти.

9. Планета – Нептун. Тук има свещеници, музиканти, моряци и медиуми. За останалите атмосферата на 9-и апартамент е изключително неблагоприятна. Този апартамент е като Бермудския триъгълник – постоянно изчезват неща.
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1