Малката дъщеря на Ласкин вече знае за смъртта му
Загубата със смъртта на Иван Ласкин е голяма. Най-тежка е болката на Александра и на София, защото те трябва да се справят сами със загубата. Това заяви току-що д-р Денислава Ангелова от фондация "Дъга", която е близка със семейството.
 Много хора им звънят, цяла нощ имаше звънене и писане. Алекс има нужда да събере себе си, да се погрижи за детето. Тя изслушва всички. Надявам се, че всички хора, които обичат Иван и нея да я оставят да се погрижи за детето си, помоли Ангелова.
София знае, че баща й си  отишъл, но не искам да разговарям на тази тема, допълни тя.
Нещото, което прави впечатление и говорих днес със Алекс е, че в България, когато си отива актьор, ние говорим в момента, а те се изписаха безброй публикации за неговите филми и постижения. Но довчера къде бяха всички за постиженията на Иван, тази гилдия....за мен това важи за всички хора. Когато един човек си отиде ние си даваме сметка какъв е бил и докъде е искал да стигне, коментира Ангелова пред Би Ти Ви.
Моята болка и на моите родители, които бяха близки с Иван Ласкин, е, че той беше много директен и истински, но голяма част от хората не разбраха, че той има голямо сърце и казва истината. На хората това не им се харесва, коментира Денислава Ангелова.
Актьорът си отиде от този свят вчера след тежко заболяване на черния дроб.
Алекс също обича много Иван, за него двете са принцеси, нека пожелаем на всеки да срещне такава любов и той да знае, че е обичан и най-вече уважаван. Човек има енергия, когато знае, че е обичан и уважаван, каза още Ангелова.
Прочетете още

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1