Потресаващи факти, които всички сме ДЛЪЖНИ да знаем! За тези, на които не им се вярва, има линкове към сериозни изтоници)
АВСТРАЛИЯ: операция за смяна на пола на 4-год. дете. (http://www.dailymail.co.uk/…/Child-4-starts-gender-transiti…)
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ: На над 800 деца са предписани специални хормони, които забавят пубертета и улесняват последващата операция за смяна на пола. (https://www.express.co.uk/…/sex-change-chlldren-800-nhs-dru…)
Във Великобритания и САЩ масово се основават клиники за смяна на пола за непълнолетни. В периода 2016-17 повече от 2000 деца са посетили тези клиники. (http://www.telegraph.co.uk/…/number-children-referred-gend…/)
Британското правителство е обявило, че от 2019 г. ще има задължителни часове по сексуално образование, включващи транссексуалност и полова идентичност във всички основни и средни училища. Родителите НЯМА да имат право да откажат участие на децата си в тези часове. Тези, които са против транссексуални идеологии, рискуват децата им да бъдат отнети от социалните служби.
Ноем. 2017 - оксфордският учител по математика Джошуа Сътклиф е уволнен от училището The Cherwell School заради фразата: „Браво, момичета!“ Родителите на едно от тях настояват, че тяхната дъщеря не трябва да бъде наричана "тя" или "момиче", защото в това семейство било решено, че сега това момиче е "то". (http://metro.co.uk/…/teacher-sues-school-sacked-calling-tr…/)
ГЕРМАНИЯ, Държавният Център за Здравна Просвета насърчава методи, които разкриват на деца следните теми:
0-4 години - детска мастурбация
4-6 години - самозадоволяване, хомосексуалност
6-9 години - полов акт, предпазване от забременяване, плътска наслада
9-12 години - социално-полова ориентация (джендър)
12-15 години - всичко по темата „секс“.
(Виж снимката в коментари))
НОРВЕГИЯ: Службата Barnevernet е известна с честото отнемане на деца от семействата им. Най-фрапантният случай е от 2015 г., когато румънското семейство Бонариу губи петте си деца (най-малкото от които е бебе на три месеца) заради „християнска индоктринация“. Това не е първият подобен случай. (https://www.thelocal.no/…/barnevernet-norway-child-welfare-…)
ШВЕЦИЯ: Съществуват детски градини като Егалия, където възпитатели и деца вместо „тя” и „той” трябва да използват неутралното в шведския език местоимение „hen“. (http://www.bbc.com/news/world-europe-14038419) (Вижте във видеото в статията на български как 4-5 год. момиченце обяснява най-уверено, че не е нито момиче, нито момче!)
Кампанията за легализиране на ИНЦЕСТА (кръвосмешение) тече с пълна сила в Европа! "Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря", казва шведския политик Елизабет Грьон. Евродепутатите се заеха да осигурят толерантност и законнова свобода на любителите на кръвосмешението в рамките на Европа и съюза.
Борбата за въвеждане на новите европейски „ценности“ бележи успех след успех. След въвеждането на еднополовия брак и разрешаването на еднополови двойки да осиновяват деца, въвеждането на т.нар. „трети пол“, идва ред да се осигури „толерантност“ и за инцестите. В Дания, Швеция и Унгария кампанията е най-яростна. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като „европейска джендър-норма“. Въвежда се понятието „инцестофобия“, а всички „инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път. (В следната статия има много цитирани изтоници: https://alterinformation.wordpress.com/…/03/24/09491856068…/)
Национални и транснационални организации лобират за все по-агресивното налагане на „джендър“ идеологии и повечето СЕ ЗАМАСКИРАТ ЗАД ИДЕЯТА ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА и защита на дадени групи.
В СЪЩОТО ВРЕМЕ! През 2014 г. серия репортажи на Андрю Норфолк разкриват, че в британския град Ротерхам са изнасилени повече от 1400 момичета на възраст между 11 и 16 години. Местната власт и полиция са били наясно със случаите, но умишлено са потулвали и игнорирали оплакванията, тъй като извършителите са от пакистански произход и е имало страх от обвинения в расизъм. (https://en.wikipedia.org/…/Rotherham_child_sexual_exploitat…) Всеки, който е живял в Западна Европа, е наясно със специалните протекции на които се радват имигрантски и малцинствени групи, особено що се отнася до „културни различия“. Тези въпроси естествено не са споменати в конвенцията и не е ясно как точно тя ще се съчетае с политиките на мултикултурни протекции и дали действително важи еднакво за всички. ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ ЛИ?
Спете спокойно!
(Голяма част от информацията е взета и от статията http://glasove.com/…/potresavashti-primeri-ot-zapadna-evrop…)
Прочетете още

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1