Предизборната битка явно вече е започнала, но онова което ни предадоха за едно събрание в ромската махала на Сливен ни шокира според местните активисти на Герб, всеки ром гласувал за Герб ще получава социални помощи, но ако не гласуват за тях, на власт щели да дойдат БСП и ДПС и помощите да изчезнат.
Активистите на Герб явно си играят със страховете на ромите, но всъщност ако се замислим те реално им обещават, че ако те гласуват за тях, помощите им няма да се орязват, а напротив ще има все повече и повече.
Според нашия източник активист на Герб лично е разяснявал на ромите, че лично Цветан Цветанов е спрял няколко полицейски акции в махалата и благодарение на Герб в махалата могат да си правят всичко.
Ние ромите трябва да сме благодарни на бате Бойко за помощите, защото ако дойдат на власт другите ще фалират държавата и няма да има пари за нас, всички знаем, че няма и работа и затова трябва да гласуваме за Герб, защото само те мислят за нас е обяснявал на своите съкварталци рома член на Герб, като е задавал и въпроси от типа, сега нашите като са на власт да плащате ток, да плащате вода?
Не плащате, ама ако дойдат БСП спират парите и ще трябва да плащате, защото те са комунисти, а комунистите не мислят за ромите, те мислят само как да крадат и после да обвиняват нас, че сме крадяли и затова нямало пари в държавата….
Източник: informiran.net
Прочетете още

2 коментара:

  1. Герб трябва да бъдат екзекутирани публично!

    ОтговорИзтриване
  2. И циганите се стреснаха, и хванаха за Германия:D

    ОтговорИзтриване

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1