Възходът и падението (Следобедът) на един фавн:
През 2002-03 година господин Цв Цв работеше секретарка на Секретаря Г-н Б. и често му палеше пурите. Понякога и моята. Сервираше ми кафенце редовно, въртеше го два вида – турско и еспресо каймаклия.
Г-н Цв носеше костюми от 80 лева заедно с ризите – конфекция.
През 2018-19 г-н Цв празнува 30 години като държавен сановник. От шофьор и секретарка до министър и лидер на най-голямата ПГ в парламента. Цял живот на държавна ясла и на заплата, платена от нашите данъци.
Сега г-н Цв има апартамент на ул Латинка със собствен асансьор и шахта, подарен от Съдбата (Артекс). Той има костюми за 8000 евро и ризи с неговите инициали (Zv Zv), шити по поръчка.

Г-н Цв Цв вече не сервира кафенца и не пали пури, а ходи на Молитвени закуски и раздава всяка сутрин порциите на г-н Магарешки и на ДПС в парламента.
Една сутрин на същия адрес на улица Латинка преди 23 години беше убит тогавашния най-силен политик в държавата – другаря Луканов. Сега на същия адрес на същата уличка от няколко дни лежи политическия труп на господин Цв.
Тялом той е в САЩ при г-н Пенс, но духом чака да го погребат, паднал от 6 етаж в асансьорната си шахта. Бутнат от Радио Свободна Европа на същия г-н Пенс.
Изводът: Внимавайте какво си пожелавате на ул Латинка. Тук всеки фавн намира своето лобно място.
Николай Бареков
Източник/ци: http://www.informiran.net/

FAKTUALNO не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1