Днес отивам да купя нафта за камерата.Бензиностанцията е Инженеринг Инвест на ул. Филип Станиславов, това е зад гърба на Печатни платки, точно до новото кръгово. Преди 2-3 седмици пак ходих там и ситуацията беше същата.
Тогава говорих с шефа на бензиностанцията и отговорът бе: Ауууу, голям проблем, ще звъня веднага на техника по поддръжка на колонките. Днес ме посреща същият младеж,който тогава беше на смяна и пита: нафта ли ще пълним?Викам: Да. Той: дано са оправили колонката. Е, вижда се колко е оправена… Ако някой смята, че количеството дизел в 10-литрова туба от минерална вода отговаря на отчетеното от колонката …. да се връща в основното училище.
Питам младежа: някой не прави ли проблем? Ами не! Даже имам съмнения,че въобще не е викан техник, в края на краищата ако зареждаш МПС не виждаш колко точно влиза в резервоара, особено ако не пълниш до горе и не си познаваш колата.
Това го определям като изключителна наглост от страна на търговец на течни горива. Моля споделете сред приятелите си, защото много нищо неподозиращи хора плащат за литър дизел приблизително 3.20лв.
via/ Ростислав Колев facebook.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

АРХИВ 2

АРХИВ 1